На приемната на БСП снощи - граждани споделиха сериозни проблеми Featured

Вторник, 06 Февруари 2018 01:26


В  Приемната на БСП в ж.к.“Зорница“,  присъстващите жители на квартала   поставиха наболели проблеми  пред   народните представители от” БСП за България” Кристиан Вигенин  и Николай Пенев ,както и преди общинските съветници от БСП в Общински съвет Ямбол. Повечето  въпроси касаеха  благоустрояването на квартала -  липсата на осветление, недостатъчните паркоместа, лошото състояние на тротоарите при блокове с №3,4 и 5, сухи дървета зад блок №3, които при силен вятър са потенциална опасност за преминаващите и др.. Гражданите поставиха като сериозен проблем неспазването от превозвачите на разписанието  на  градския транспорт и шума от кварталния автосервиз. Общинските съветници и депутатите изслушаха внимателно всеки гражданин и поеха ангажимент  да съдействат за решаване на поставените проблеми.

БСП обяви началото на кампания „От врата на врата“, като  през месец февруари в ж.к „Зорница“ ще бъде поставено началото. След  анкетиране на  възможно най- голям брой граждани, ще се обобщят най- сериозните проблеми на квартала  и отношението на хората към поемането  на дълг от 17 млн. лв от община Ямбол.

Участниците в срещата пожелаха по- чести срещи, защото те са полезни и връщат увереността у гражданите, че има отговорни  политици, които се интересуват от проблемите им и се ангажира с тяхното решаване.

Last modified on Вторник, 06 Февруари 2018 21:48
Read 361 times
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments
Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo