Най-прясно за НОВАТА БОЛНИЦА...Министър председателят вчера обещал /ВИДЕО/ Featured

Петък, 19 Януари 2018 12:19


Вчера министър председателя обещал на министъра на здравеопазването
Довършването на Новата болница ще бъдело финансиран като минела обществената поръчка за това. Парите щели да дойдат целево от министерския съвет. И финансовият министър потвърдил.
В новата сграда щял да бъде и Спешният център...

Радваме се, ако нещата ще се случат, но би трябвало това да е залегналов Бюджета, който приема Народното събрание. Докога "бащицата ще дава едни пари", а всъщност ще изпълнява нашият алтернативен бюджет, репликира Кристиан Вигенин депутат от Ямболския избирателен район

И сега капиталовите разходи се изпълнявали на 40-45 процента. Що да ги планирали предварително като можело и да не се изразходват, каза бившият зам. министър на финансите и сегашен здравен министър Кирил Ананиев.

Бел. Яс- че тогава защо въобще има Народно събрание,което приема Бюджет. Дори в т.нар. "президентски републики" не е....Кво са прайм на нормална демикратична държава Я, официално към абсолютна  монархия. Или по-добре към Империя - ОФИЦИАЛНО! В тоталитарните страни нещата се случват, а тук - че избори, че народно събрание, че планиране, че бюджети че депутати,че общински съветници, че обществени поръчки...Царят да каже!
Апропо първите "министри" /слуги/от епохата на имперотирите  римския принципат са били роби или либертини...
А тефчерчетата с имена са били наричани проскрипции. В списъка ли си на враговете, съставен от  императора - сбогом най-малкото на имущество...Ама какви пътища са изградили, ехей
Само императорът да се случи прсветен и с демократични разбирания...

Демокрация, демокрация,демокрация!!!


https://youtu.be/rRYqESWLNKU

 

Last modified on Понеделник, 05 Февруари 2018 05:11
Read 635 times
Rate this item
(1 Vote)
Login to post comments

Последни новини

Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo