Искате ли да спечелите цифров фотоапарат на стойност до 1000 EUR плюс пътуване за двама до Брюксел? Участвайте във фотоконкурса „Европа в моя регион" това лято!

Конкурсът ще се проведе на страницата на Европейската комисия във Facebook. Участниците ще трябва да представят снимки в две категории:
„Моят проект", в който могат да участват организации, които са се възползвали от регионално финансиране от ЕС (т.е. от Европейския фонд за регионално развитие или Кохезионния фонд);
„Очевидец", в който може да участва всеки, който живее в ЕС и е забелязал проект в своя регион или при посещение в друг регион.

Всичко, което трябва да направят участниците, за да участват, е да направят снимка на проект, от която да личи, че той е осъществен с регионално финансиране от ЕС (напр. на снимката да се вижда билборд, знак, табела и т.н. с флага на ЕС и информация за финансирането). След това във всяка категория ще бъдат излъчени по двама победители: един с гласовете на публиката и един от жури сред подбрани най-популярни участия. Фотографиите ще бъдат оценявани според техните естетически качества, креативност и връзка с регионалната политика на ЕС.

За да научите скоро още новини, следете на @EU_Regional в Twitter и на страницата на ЕК във Facebook (https://www.facebook.com/EuropeanCommission). И накрая, независимо дали сте у дома, или в чужбина, не забравяйте да наблюдавате за проекти и да държите фотоапарата си в готовност!


Тази публикация е подготвена от Информационен център Европа Директно - Ямбол към Ямболската търговско-промишлена палата с финансовата подкрепа на Европейската Комисия. Информацията и мненията в тази публикация не отразяват задължително официалните становища на Европейската Комисия.