×

Внимание

EU e-Privacy Directive

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View Privacy Policy

View e-Privacy Directive Documents

You have declined cookies. This decision can be reversed.

Публикувани са лични данни на членове на Комисията за защита на личните данни. Официално

Сряда, 08 Август 2018 08:41

 

В официално публикуван в Правителствения сайт документ  са изтипосани подписи на членовете на комисията за Защита на личните данни.

http://www.ciaf.government.bg/web/media/root/novini/2018/stanovishte_KZLD.pdf

Писмото е отговор до Националната агенция за приходите и Комисията за противодействие на корупцията и незаконно придобитото имущество.
Писмо, в което ги известяват, че нямат право да публикуват в подлежащите на публикуване декларации на длъжностни лица -подписите им...

Стигнахме до този документ, чрез Комисията за противодействие на корупцията.

Забравили са значи да попитат имат ли право да публикуват подписите на Комисията за защита на личните данни.

Ще заведе ли сега наказателна процедура срещу допусналите нарушението, звучащо и като подигравка със Закона и контролиращите спазването му, Комисията?

И да заведе, макар че, едва ли наказанието ще го платим ние, данъкоплатците.

Ние прикрихме част от подписите, така че да няма възможност да бъдат прекопирани, а и за да не бъдем подведени под отговорност за неспазване на Закона за защита на личните данни като ги публикуваме...

 

Last modified on Сряда, 08 Август 2018 18:07
Read 547 times
Rate this item
(0 votes)

Etarget ADS Custom HTML advanced 468x60 after news

Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo