Заседанието на Общинската избирателна комисия за отстраняване евентуално на съветник, гласуващ с кмета

Петък, 09 Март 2018 12:55


не се е състояло, научи Яс от заслужаващ пълно доверие източник. Не стигнал кворума.  Присъствали са пет от 11-те члена на комисията. Я сега заедно да познаем представители на чии политическа сила не са счели за необходимо да се отзоват на повика на председателя г-жа Янева.  /ГЕРБ/ Заседанието е отложено за 14 март. Както и да е , несъбирането им вече може да забави само влизането на нов човек от ДПС в Общинския съвет на Ямбол. Не, че това ще промени съотношението на гласовете, защото ДПС  гласува одма предложенията на кмета и областен координатор на ГЕРБ инж. Славов..
Дали обаче, както при опита за отстраняване от местния парламент на друг представител на ДПС, преди години Комисията /в друг състав тогава/ ще вземе Решение, че не взема Решение?
Обаче: 
Припомняме, че прокуратурата е сезирана с нарочен сигнал също за това, че Юсеин Мехмед, чиято присъда за вземане на подкуп, влезе в сила  през декември продължава да ходи на сесии.. Виждате присъдата е от декември, но нито Съдът, нито прокуратурата,  нито задължената да следи тези неща служебно община не са сторили необходимото.

А човекът, поискал си подкупа знаел, ама си ходел по сесии, че и заплатата си май бил взел. /В което не сме  сигурпни, така е според сигнала на ИК "Да спасим Ямбол от кмета"/

А, да този, човек, уволенн, заради обвинението срещу него от Инспекцията по труда, припомняме беше почти веднага назначен в Агенцията за закрила на детето...Същевременно напусна ДПС и се обяви за независим. И за кой гласува може би, ще познаете нали?

За да не се търсят политически инсуниации - отсъстващите са изказали уважителни причини за липсата им. Уважаваме ги. ЍНо съмненията остават.
/Без към Председателя! и Информатора ни. Те са безкомпромисни!!!/

Last modified on Понеделник, 12 Март 2018 06:56
Read 291 times
Rate this item
(0 votes)
Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo