ПОМЕН..Половин година за Парка - улиците - Боровец

Вторник, 19 Март 2013 00:45

общ. съветници нямат конкретен отговор. А за 20 000 лв представителни разходи?

Дали, в  името на прозрачността  и обществения интерес ,съветниците ще получат отговор на въпроса, който пък ние им задаваме  - за какво конкретно са дадени тези 17 559 лева ПРЕДСТАВИТЕЛНИ от общинска администрация и 2 512 лева от ОбС.

Защото на предстоящата сесия на 22 март Отчетът за касовото изпълнение на Бюджет 2012 ще бъде актуализиран, в частта му ПРЕДСТАВИТЕЛНИ РАЗХОДИ?

На заседание на комисиите могат да попитат.  Че да ни кажат.  Да сме наясно гражданите-  дали като в случая в София не става дума за купуване на парфюми за подаръци  или нещо подобно? Защото по презумпция сме сигурни, че абсурд. Нашите не са такива...Ама да ни го кажат и напишат черно на бяло. Колко му е?

А за да защитим заглавието !:
И все пак е интересно - Проектът  е приключен. Паркът цъфти  - асфалтирани улици  водят към - Боровец. Паркинги има Всичко е наред? Какъв е проблемът тогава ?  Според Правилника за работа на Съвета, кметът трябваше  да отговори за 15 дни. А на съветнишко питане  инж Славов не отговаря. Негова работа ! Той е кметът ! Той носи всичката отговорност...Айде бе!!!  Даже може да заеме двама-трима и на опозицията, че може и повече...

А материалът е, защото на 18 март се навършиха 8 месеца от ей това питане.  Публикувано от нас на 20 септември, тоест 6 месеца. Прави се ПОМЕН, нали.
) Впрочем отговор може и да има, и да е даден на ОбС, но не е стигнал до хората, чрез медиите или, поне Информационния бюлетин на общината. Ако е така, извиняваме се :)

http://www.yambolnews.net/index.php/temi-v-razvitie/proekt-park/item/2508

Last modified on Петък, 07 Юни 2013 05:15
Read 2690 times
Rate this item
(0 votes)

Последни новини

Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo