Комай ни лъжат тия синковци - 2 (Всъщност това и толкова могат)

Вторник, 24 Март 2015 15:39

Щом и най-престижната част от строежите на Славов - реконструкцията на ЦГЧ спря, а няма сериозно официално изявление за причините се вслушахме в телефоните.
Нито са кости, нито са овлажнени почви, съобщил неофициално, отговорен иначе за обществения живот на Ямбол източник - причината са "плочките". Според източника закупените за полагане върху 20 декаровата площ на обект ЦГЧ плочки не отговаряли на необходимото качество на срок на издръжливост. И се чудели в бялата къща срещу читалище "Съгласие" какво да правят с със ситуацията. Добре, но и странно, предвид подавляващата "кометентност" в кметството е че някой все пак се е сетил, че така НЕ МОЖЕ. И е потърсил време. Време за какво - за бягство от отговорност или за решаването на този, всъщност заложен от тях проблем.
Ако това е истината де...Повтаряме няма никакво достоверно официално изявление, няма и становище на никоя партия, институция или НПО даже....
И слаби ПР-ки...

Бел Яс преди ЦГЧ бяха официално бяха спрени работите по Безистена (нищо, че правиха пресконференция, че е приключил), визулано по Пречиствателната станция и канализацията на Каргона.

Трите евро-проекта на работливия Славов и екипа му...
Ден, преди Благовещение (когато изтича срока за произнасянето на ВКС по делото му за водопровода)

Last modified on Петък, 03 Април 2015 06:39
Read 32599 times
Rate this item
(2 votes)
Login to post comments

Последни новини

Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo