×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Тъй като днес арх. Семерджиев в изказването си

Понеделник, 27 Октомври 2014 20:49

при откриването на строителните работи по ЦГЧ на Ямбол каза, че е бил безпроблемен този проект, за простичко му напомняме ,че не казва цялата истина  и примерно с това...:

(и всичко тук:
http://www.yambolnews.net/index.php/temi-v-razvitie/proekt-center)

Впрочем той е умен, разбира се и така е завъртяно изказването му, че се загърбват фактите - къде всъщност бяха проблемите на Проекта...А след като вече веднъж е минал. Сигурно е прав.

Факт е обаче, че старта на строителните дейности се даде ден след Димитровден, когато по традиция майсторите разпускат работниците си за зимна почивка..И, че за шест месеца - четирите, от които зимни ще се обновява ЦГЧ на нашият град.. И ще се "усвояват" ,пряко сезонните нормалности, почти пет милиона лева!

Арх. Николов: (на сн. отпред):

"І. Факти, документи и анализ на конкурса

Първо ще заявя още в началото, за да няма притеснение и да сте спокойни в Общината : Няма да възразявам в Комисията по защита на конкуренцията...

http://www.yambolnews.net/index.php/temi-v-razvitie/proekt-center/item/2551

Този проект, чиито рисунъчни измерения в крайния им изобразителен следобщественообсъждан вид ямболлии не сме виждали, започна от визията, спечелила конкурса, с едва ли не гребен канал по средата, и с палми... Срещу него имаше много компетентни и значителни протести..."

Нямаме претенции, че разбираме,  но г-н арх. Семерджиев, авторът, подарил на Аврена проекта на незавършената още църква, на  която "Диана Комерс" (Кольо Колев-водопроводното дело) беше основният изначален спонсор, не трябва да лъже...

Истината, само истината, цялата истина.!!! Защото иначе - какво ни остава:

 Божественото правосъдие!

Last modified on Четвъртък, 30 Октомври 2014 18:24
Read 3047 times
Rate this item
(3 votes)
Tagged under

Последни новини

Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo