×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

10 дни пред старта на реконструкцията на ЦГЧ на Ямбол Featured

Четвъртък, 23 Октомври 2014 15:05

вече няма законови пречки. И може да започне.
Кметът на общината инж. Славов публикува своето Решение, че обявява участника, изпълнител -  на обществената поръчка "ЛСИ Любомир Семерджиев архитекти и инженери" ЕООД.
Дружеството се е съгласило явно да упражнява и авторския надзор върху дейностите, които строителният изпълнител ще изпълнява.
Припомняме, че "ЛСИ...." спечели конкурса по картинка, след което, съобразно условията на този конкурс, получи правото да изготвя и работния проект.
Картинката, която виждате тук е печелившата, но  тя няма много общо с визията, която ще последва след старта на дейностите. Това се разбра по време на общественото обсъждане на проекта. А какво ще стане ще  видим. Десет дни е възможността, ако някой е заинтересован да обжалва решението на Славов (подписан от Бицова)

http://www.yambol.bg/uploads/procurements/reshenie.pdf

Бел. Яс зевзеци в редакциятаQ ама много сериозно се хилеха, че Бицова е подписала. Като ги питахме що...Отговорът през смях беше:, ами - защото на нея се пада честта да носи кметската тежест по проект И и въобще ...След 24 ноември, г-н Славов ще се оттегли. Изчислил го е човекът. Пък Драгнев или Петрова не са улави, да поемат отговорности...Да живей Илиянка-кметът.."и продължиха да се хилят.

Несериозна работа...
Last modified on Вторник, 28 Октомври 2014 17:09
Read 1987 times
Rate this item
(4 votes)
Tagged under
Login to post comments

Последни новини

Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo