Не зная дали си даваме сметка в какъв водовъртеж от скандали живеем. Featured

Петък, 23 Февруари 2018 13:39


Като начало след Нова година МВР-то МУ замете 5-6 трупа с тъпото обяснение, че всичко било от ревност, та чак и кучето убито поради таз причина.
След това ни сервираха Истанбулската конвенция, за да ни убедят колко е хубаво да сме джендъри и как в България нищо друго не правят мъжете освен да си бият жените и по възможност да ги убиват.Като се провалиха, вкараха в употреба Народния съд и жертвите на комунизма.
После единият му министър се замеси с смъртта на детето си, но смъртта на детето не обезпокои така силно Кабинета, а мъката на министъра беше по-важна.
Конституционният съд обяви, че цялата пародия с оставката на Делянчо е незаконна, но и делянчовците, и цветанчовците, и цветките си направиха, че над тях Конституция не стои.
Сега министърката Му на ЕНЕрГИЯТА :-) сътвори грандиозен скандал, но пак била честно и неопетнена.
Това за два месеца в европредседателстване и разни евродебили се правят, че нищо не виждат. Надявам се, че и последният бунак, дето се е надявал, че Европа щяла да ни вкара в правия и правовия път, е прогледнал и е разбрал, че гълтането на вода започна. Само че поясите за народа са изнесени за Сахара в корупционна сделка. Учете се да плувате. В ревящите четиридесет.

Росица Бакалова

Last modified on Понеделник, 26 Февруари 2018 05:31
Read 513 times
Rate this item
(2 votes)
Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo