Съб12162017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home теми Синя зона АЛЧНОСТ И РЕКЕТ- СИНЯТА ЗОНА НА СЛАВОВ. РАЗГНЕВЯВАНЕ!


АЛЧНОСТ И РЕКЕТ- СИНЯТА ЗОНА НА СЛАВОВ. РАЗГНЕВЯВАНЕ!

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1105 пъти

Повторихме заснемането на участъците по т.нар. СИНЯ ЗОНА на Славов-ГЕРБ


Повторихме заснемането на участъците по т.нар. СИНЯ ЗОНА на Славов-ГЕРБ. Може би пък вчера, така се е случило, че, така се е случило да е празно...Еми и днес беше същата празнота и същата нечовеколюбива алчност, прикривана зад добри намерения. Ужасното е, че дори изграденият да посреща автомобилите специално на и за община Ямбол паркинг беше празен. Че за какво е строен този паркинг, когато е строена сградата, за да караш, хората които работят там да си плащат и те ли...В слайд-шоуто се вижда, че ако ще се говори за някаква "натовареност", то тя е в западната част на т.нар. Синя зона. Но и там имаше достатъчно места.

НО СИНЯТА ЗОНА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗШИРЯВА, КАТЕГОРИЧЕН Е СЛАВОВ.

Защо ли?

Ами, защото с оголена ЦГЧ, колите /на приходящите/ се притискат към околните пространства, където вече са жилищни блокове, а в жилищните блокове има хора, собственици на МПС,  които ТРЯБВА ДА СЕ НАКАРАТ ДА ПЛАЩАТ, затова че живеят там и имат коли.

Вместо да се направи реална сметка за необходимостта и как от запълването на паркингите в ЦГЧ, каквото запълване, вече втори ден се оказва, че НЯМА, да накараме хората да ПЛАЩАТ.

Те, приходящите - днеска ги има, утре ги няма, но живееееееееещите, живееещите няма къде да ходят, ще си ги доим цялостно и целогодишно. Фирмите тоже!

Типично за тези. Те създават проблем и сетне, за да бъде премахнат, трябва да им платиш.. Иначе имаш проблем...На това май му се викаше рекет и го практикуваха ОПГ - мутрите през 90-те години...Идват и казват плащай, да те пазим, за да нямаш проблеми. И плащаш, за да те пазят, защото иначе идват прблеми. Отде ли?

Сега какво е - плащайте собственици, живеещи наоколо, вие с фирмените офиси и коли, вие със заведенията, магазините плащайте...иначе ще имате проблеми. И те го имат хората...А ЦГЧ - ПРАЗНА,но ГЕРБ-съветниците му тръбят, че хората искали да си плащат... ОПГЕРБ-ЯМБОЛ. ОПГ - Определена политическа група - ГЕРБ-Ямбол и присъдружници...Не говорим за партията като цяло


Георги Славов - областен координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Ямбол вече 11-та година. И Общинския му съвет на зависими от него - съпартийци, директори, дребни душички...ЧЕСТИТО!

 

Последно променена наСряда, 19 Юли 2017 08:59
Влезте, за да коментирате
нагоре