Нед11192017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home теми Проект ЦГЧ Възобновяват се строителните дейности по ремонта на ямболския център


Възобновяват се строителните дейности по ремонта на ямболския център Избрана

Оценете тази статия
(2 гласа)
  • Прочетете 3283 пъти

От 15 юни, понеделник се възобновяват строително-ремонтните дейности по проекта за модернизиране на централните


От 15 юни, понеделник се възобновяват строително-ремонтните дейности по проекта за модернизиране на централните пешеходни зони в Ямбол. Строителните работи продължават с ускорени темпове във всички участъци на обекта.
Заради подмяна на настилката в района източно от Община Ямбол, от 13 юни (събота) временно се затваря пространството между жилищния блок на ул. „Кабиле“ 28 и сградата на общината. Подходът за влизане в общината временно се изменя по следния начин: през паркинга, северно от сградата, покрай бившето кино „Вапцаров“, основния вход на Зрителната зала на общината и „Общинска банка“ АД. Промените няма да ограничат достъпа до Бизнес-център Ямбол и подхода към МОЛ – Ямбол.
Изменения ще бъдат наложени и по отношение на търговските обекти, източно от Безистена – в рамките на седмица (от 15 до 21 юни) ще бъде затворен участъкът покрай бившия магазин „Андижан“. След подмяна на настилката, тротоарното пространство отново ще бъде свободно за преминаване.
Община Ямбол и фирмите, изпълняващи строителните дейности по обекта „Суперстройинженеринг“ и „Инком ПВ“, поднасят своите извинения за създаваните временно неудобства и разчитат на разбиране от страна на гражданите.

ПРЕЦЕНТЪР НА ОБЩИНАТА.
Ремонт - да разваляме нещо, сетне да го спасяваме от нас си.
Славови работи....

Последно променена наПонеделник, 15 Юни 2015 12:09
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2