Съб12162017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home теми Проект "Безистен-НАР Кабиле" Отварят ценовите оферти за обновяване на Безистена и НАР „Кабиле”


Отварят ценовите оферти за обновяване на Безистена и НАР „Кабиле”

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 3959 пъти

Ценовите оферти за обновяване на Безистена и Националния археологически резерват „Кабиле” ще бъдат отворени на 24 април


Ценовите оферти за обновяване на Безистена и Националния археологически резерват „Кабиле” ще бъдат отворени на 24 април от 13.30 ч. в зала 203 на община Ямбол. Трима са кандидатите – участници в процедурата. Обществената поръчка е част от проекта на община Ямбол „Подобряване и популяризиране на водещи туристически атракции в Ямбол, финансиран по ОП „Регионално развитие”.
    Дейностите предвиждат преустройство на вътрешното пространство на Безистена и превръщането му в многофункционална зала за изложби, концерти и други събития. За  НАР „Кабиле” се предвижда реставрация и консервация на Късноантичната баня, както и на Базиликата и цялостно благоустрояване на района. И в двата обекта ще има нови атракции, които да придадат съвременен и въздействащ облик на туристическите ни емблеми.
    Стойността на обществената поръчка е 3 095 720.37 лева, без ДДС.
    След възстановяването на етнографския комплекс в кв. „Каргон”, това са поредните културни обекти, които ще бъдат възстановени от община Ямбол с финансиране по европейските програми.
  

Последно променена наПонеделник, 23 Септември 2013 09:46
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

ГАЛЕРИЯ 2