Съб12162017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home теми Делата на кмета До месец се чака присъда на кмета на Ямбол


До месец се чака присъда на кмета на Ямбол Избрана

Оценете тази статия
(3 гласа)

инж. Георги Славов, по делото, наречено "водопроводно", съобщава на първата си страница


инж. Георги Славов, по делото, наречено "водопроводно", съобщава на първата си страница седмичникът  "НЕДЕЛНИК", в броя си от 15 май. Представена вече била нова експертиза, каквото поиска Висшия касационен съд, когато върна  казуса там.  Прокуратурата иска ефективен затвор за инж. Славов от  3 години и осем месеца, за нанесени, според обвинителите му, щети на общината за милиони левове, с цел облагодетелстване на фирма. Защитата пледира - невинност. Делото мина по всички инстанции. А почна още преди години по време на първия мандат, на станалия известен в страната с рестарта на "Матрицата4 и Наградата Вонящ скункс", местен гаулайтер, лидер на една сива полит. сила. (такъв й е цветът на знамето)
Водещият втора страница материал е успехите на учениците на Математическа гимназия в различните олимпиади и състезания.
На трета е разказано за срещите на лидерана БСП и ПЕС Сергей Станишев в Ямбол. На 4-та колегите представят позицията на Ивайло Калфин изказано на пресконференция.
Големият материал на пета е на Любомир Котев и е с номинално заглавие ("От Кончита Вурст до Плевнелиев и нататък...."
На 6-та страница са поместени информацииотобщините "Тунджа", Стралджа и Болярово. Седма е "пощенска" интервю  главния изпълнителен директор на "Български пощи" и материал за откриването на обновен офис на "Булпост".
На осма страница (цялата) МБАЛ "Свети Пантелеймон"  обявява конкурси за главна мед. сестра, старши медицинки сестри и (sik) на 27 началници на отделения, както и на старши мед.сестри за тях. И т.н и т.н., освен това старша акушерка, рехабилитатор, лаборант, рентгенов лаборант. До 15 юни могат да се подават документи.
Искат се три години работа в отделенията в МБАЛ.
На  9 страница става ясно, че ЯОС обявава конкурс за Касиер. Допуснатите позаявленията отиват на събеседване. Документи сеподават до 15 юни...
Тук има и кръстословица и 4 обявления на община "Тунджа" Десета е с хороскоп.
На 11-та са поместени различни спортни вести. 12-та е цялата с призив за гласуване за една полит. формация.
Вложката от 4 страници в броя е за община "Стралджа"

Последно променена наПетък, 16 Май 2014 06:23
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2