Пон11202017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Политика Обходен път Ямбол Юг ли? Лъжи, лъжи, лъжи!!!...


Обходен път Ямбол Юг ли? Лъжи, лъжи, лъжи!!!...

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 1190 пъти


Мариета Сивкова
На мое питане Служебното правителство даде отговор, от който става ясно, че строителството на Обходен път на Ямбол- юг няма да се случи скоро.

През м. март 2017 г. отправих питане към АПИ относно изграждане на Обходен път на Ямбол- юг. От полученият отговор става ясно, че за обектът има единствено одобрен Подробен устройствен план. Няма отчуждителен акт , не е актуализиран техническият проект за обекта и не се предвиждат средства за това през 2017 г. Няма да има и средства за строителство. Става ясно, че Обходен път на Ямбол- юг е бил част от проект „ Транзитни пътища V“, който е бил финансиран с държавно гарантиран заем от Европейската инвестиционна банка и е приключил в края на 2016 г. , но парите не са стигнали за ямболския Обходен път –юг.

Правителството на ГЕРБ не е работило за изграждането на пътя. Не са настоявали за това нито областен управител от ГЕРБ, нито кмет от ГЕРБ, нито директор на ОПУ от ГЕРБ. Иначе щеше да има някакъв резултат. Напротив, бяхме лъгани през годините – и гражданите и бизнеса, че нещо се прави. Ако някой истински се беше застъпил, ако беше лобирал и настоявал - кмет, депутат, областен управител, може би нещо щеше да се случи. Липсата на авторитет и желание за работа водят до този резултат. Лъжи и пак лъжи.

Обходен път на Ямбол – юг би решил голям проблем на града ни.

Нови депутати, нов парламент, ново правителство – задачата е стара и очаква решение!

Препращам Ви отговорът до мен от АПИ.Инж. Мариета Сивкова

Общински съветник в

Общински съвет Ямбол

Последно променена наВторник, 25 Април 2017 16:04
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2