Съб12162017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Политика Депутати Депутатът Мерджанов за Националната сигурност (поотделно)


Депутатът Мерджанов за Националната сигурност (поотделно)

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1597 пъти


ситуацията вляво, КТБ, вътрешната  сигурност, границата, армията, полицията,  Комисията за Турция-Русия,
вътрешното състояние на БСП...

Атанас Мерджанов е говорител на НС на БСП, зам.. председател на Парламентарната им група, член на Парламентарната комисия по национална сигурност и обществен ред, депутат е от Ямболския избирателен район


кадиев ситуацията влявоКТБ

„Това упражнение със заданието към „Аликс партнърс“ беше абсолютно ненужно и интересно е колко са платили синдиците. Говори се за 20 млн. евро. Това поне беше споменато от проф. Миланова, която в никакъв случай не може да бъде упрекната като наш съмишленик на БСП, така че ние не спекулираме. Много специалисти и финансови експерти изказаха твърде негативни мнения по отношение на работата на тази агенция. В крайна сметка истината беше ясна още от самото начало. Очевидно се върви към някакво преразпределение на този бизнес, очевидно е, че някой има полза в държавата и всички органи в държавата пропуснаха шанса да назоват тези имена, да разнищят тези процеси“, каза Мерджанов.вътрешната сигурност заплахите за борисов, кримналната престъпност НСО,Цветанов

„Днес беше първото заседание на вътрешната комисия, председателствана от г-н Цветанов, където проведохме първия блиц контрол с г-жа Бъчварова. Беше ни раздадена една справка за броя на убийствата, разкриваемостта, грабежите. Според тази справка резултатите са изключително позитивни“, каза зам.-председателят на „БСП лява България“. Той продължи, че хората не вярват на това, защото всекидневно са заобиколени от грабежи, убийства и заплахи на най-високо равнище.

„В държавата като че ли няма респектиращи органи, които могат да секнат този процес. Имаме една необичайна разговорливост на определени представители на властта, едно неубедително ръководство на Министерство на вътрешните работи и беше пределно ясно, че нещата ще стигнат до тук, след като беше направен изборът с г-жа Бъчварова“, категоричен е Мерджанов.

„Оня ден се появи  един критичен филм за състоянието на държавната агенция за бежанците, един критичен материал, веднага последва уволнение на шефа на държавната агенция за бежанците, а ние искаме оставката на този човек още от началото на 2015 г.“, посочи той.

Мерджанов каза, че има липса на идеи как да бъде осъществена реформата в силовите структури. „Зорът беше за законите, приехме ги законите въпреки определени несъгласия. Законът за националната служба за охрана беше едно от най-големите неразумения, но въпреки това с волята на мнозинството и с активната, и донякъде пасивна, подкрепа на реформаторите този закон беше приет. И няма сега да се учудват за тези сигнали коя комисия взела решението за охраната на един или друг висш държавник“, продължи той.

 
границата военни без оръжие ще охраняват границата кой ще субординира охраната


}комисията русия турция

ситуацията в БСП вторачване
Последно променена наЧетвъртък, 25 Февруари 2016 06:25
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2