Пон11202017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Полиция Митнически служители разкриха


Митнически служители разкриха

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 689 пъти


склад за нелегален алкохол, продавал стоката си чрез обяви в интернет


2017-01-04

 

 

Митнически служители разкриха склад за нелегален алкохол в района на село Лозенец, община Стралджа, който реализирал стоката си чрез обяви в интернет.

 

Служители от дирекция „Митническо разузнаване и разследване" /МРР/ в Централно митническо управление София  засичат подозрителна обява за продажба на алкохол в сайт за безплатни обяви в интернет. Митнически служители от отдел МРР в Митница Бургас  установяват контакт с продавача и представяйки се за клиенти  договарят  закупуването на  определено количество. Търговецът  първоначално определя неутрално място за среща, но в последствие, за да получат покупката си,  той отвежда „клиентите" до склад с алкохол, който се намира в пристройка в двора на обитаема къща в село Лозенец. При последвалата митническа проверка  от нелегалния склад са иззети  489 литра етилов  алкохол в пластмасови бутилки и туби, с цвят и мирис на ракия. Не са представени никакви документи за произход на алкохола и платен акциз. Взети са проби за анализ и след получаване на резултатите от експертизата ще бъде образувано административнонаказателно производство по случая.

 

Операцията по разкриването на склада с нелегален алкохол  е извършена на 3 януари 2017 г. със съдействието на служители от ОД на МВР Ямбол. Работата по случая продължава.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2