Нед12172017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Общински съвет Съветниците от ГЕРБ нагледно показаха, че въпросите на гражданите не ги интересуват


Съветниците от ГЕРБ нагледно показаха, че въпросите на гражданите не ги интересуват Избрана

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 2159 пъти


, става ясно от материал във вестник ДЕЛНИК. Напротив най-демоннстративно не изчакаха да изслушат въпроси на гражданин, имащ това право по Закон. Закон ли - тези не са от тъдява Тези хрантутници нямат ни наяждане ни съвест...

Съветниците на ГЕРБ демонстративно напуснаха сесията преди да изслушат въпросите на Иван Кърцъков, който като гражданин има право да ги отправи от трибуната на Общинския съвет. Реално въпросите са от 26 май , но председателят на Съвета е пропуснал да му даде възможност да ги зададе както му е редът и му е отговорил.

Затова на днешната сесия след като се извини за пропуска председателят на Съвета даде думата на Иван Кърцъков, но съветниците от ГЕРБ демонстративно напуснаха сесията, за да покажат верността си към кмета и да не чуят какво може да каже някой, който не мисли като тях.  В залата останаха само 9 съветници.

Самият председател на Съвета не отговори по същество на въпросите, а обясни на Иван Кърцъков, че питането му не е съобразено с правилника и трябва да се входира 10 дни преди сесията. Според Данаил Ибришимов в питането няма въпроси, а констатации.

Иван Кърцъков отговори, че не е доволен от отговора и призова съветниците да не се страхуват от въпросите на гражданите.
 

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2