Нед12172017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Общински съвет СЕСИЯ НА КОМПРОМИСИТЕ НА 31-ВИ в ЯМБОЛ? ГНУСЕН ИНЦЕСТ В ДЕЙСТВИЕ?


СЕСИЯ НА КОМПРОМИСИТЕ НА 31-ВИ в ЯМБОЛ? ГНУСЕН ИНЦЕСТ В ДЕЙСТВИЕ?

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 1936 пъти

НИЩО за СИНЯТА ЗОНА, но и НИЩО за ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
В последния ден на юли в 107-ма зала на кметството на Ямбол ще се състои поредното заседание на местния парламент. Остри общозначими точки няма. Въпреки, че сивите се бяха приготвили да внесат за разглеждане разширението на Синята зона в ЦГЧ на града, въпреки, че на пресконференция лидерът на БСП Катя Георгиева още преди двайсетина дни декларира на пресконференция, че ще искат изграждане на общи комисия по проблемите на здравеопазването. Двете политически сили, дали са се разбрали в кулоарите  да не си създават главоболия преди отпускарския август. Или пък въобще са се разбрали в гнусен, антинароден  инцест, както нарече това  ялово поведение   Росица Бакалова

Дневен ред  за XXII  заседание на ОбС /31.07.2017 г./
Материали:

 

 1. Предложение относно поемане на задължение за обезпечаване на второ искане за авансово плащане по проект "Осигуряване на топъл обяд в Община Ямбол".

 2. Предложение относно даване на съгласие за изработване на проект за изменение на действащия ПУП - ПРЗ на УПИ ХVІ-7868 "за производствено - складова дейност, търговия и услуги", в кв.147 по плана на гр. Ямбол - Промишлена зона.

 3. Предложение относно одобряване проект за ПУП - ПП за трасе на ел. кабел НН за захранване на поземлен имот 87374.574.82 по КК на гр. Ямбол, м. "Манаф чаир" и ПУП - ПП за трасе на уличен водопровод и водопроводно отклонение.

 4. Предложение относно предоставяне на общински имот за управление на Куклен театър "Георги Митев - Жоро".

 5. Предложение относно продължаване срока на действие на договор за наем с "Турманов - ИМ" ЕООД за Обект № 21 на ЦОП.

 6. Предложение относно продължаване срока на действие на договор за наем с ЕТ "Колев и син - Антон Колев" за обект на ул. "Срем" № 3.

 7. Предложение относно приемане на дарение на недвижим имот в полза на Община Ямбол, м. "Под язовира", от Николай Стоянов Мутафчиев.

 8. Предложение относно приемане на дарение на недвижим имот в полза на Община Ямбол, м. "Нови лозя", от Михаил Павлов Димитров.

 9. Предложение относно прилагане плана за регулация за УПИ V 207, кв. 35, одобрен със Заповед І-А-630 от 02.08.1994г.

10. Предложение относно прилагане плана за регулация за УПИ VІ 7941, кв. 119, одобрен последно със Заповед № І-А-612 от 05.10.2001г. по заявление от Милен Атанасов, ул. „Будак Стоян войвода“ № 5.

11. Предложение относно определяне на пазарна цена на общински ПИ с цел продажбата му на собственика на законно построената върху него сграда на ул. "Странджа" № 71.

12. Предложение относно определяне пазарна цена на общински поземлен имот с цел продажбата му на собственика на законно построената върху него сграда на ул. "Вит" № 49.

13. Предложение относно продажба на общински имот - апартамент в ж. к. "Златен рог" бл.13, вх. б, ет. 4, ап.33, гр. Ямбол.

14. Предложение относно продажба на общински имоти по ЗОС.

Последно променена наНеделя, 30 Юли 2017 21:55
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2