Нед12172017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Общински съвет БАС ПОТВЪРДИ ПРИСЪДАТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК


БАС ПОТВЪРДИ ПРИСЪДАТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК Избрана

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 1612 пъти


ВЛЯЗЪЛ ОТ ДПС, ВЕЧЕ ОБЯВИЛ СЕ ЗА НЕЗАВИСИМ, ГЛАСУВАЩ НАЙ ВЕЧЕ ЗА СЛАВОВ
Припомняме, че след уволнението му от Инспекция по труда, той беше назначен в Агенцията за закрила на детето...Областният социален началник Янъкова не била знаела кво става...е кой да знае, Янъкова. И що ли не ти вярваме!

Но ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО С ВЛЯЗЛА В СИЛА ПРИСЪДА
http://www.bgbas.org/proba.htm

Потвърдена присъда за трудов инспектор от Ямбол поискал подкуп

 

 Бургаският апелативен съд потвърди присъдата на Юсеин Ахмед, който в качеството си на инспектор в Дирекция „Инспекция по труда“ в гр. Ямбол е поискал подкуп, за да не състави административен акт за нарушение на търговско дружество.

Производството пред Апелативния съд е второ поред, след като ВКС отмени потвърдителното решението на въззивната инстанция и върна делото за разглеждане от друг съдебен състав от стадия на съдебното заседание.

Подсъдимият е признат за виновен в това, че на 08.04.2016 г. в гр. Ямбол, в сградата на Инспекция по труда в качеството си на длъжностно лице е поискал от Съби К. - пълномощник на едноличния собственик на „Ловна среща" - ЕООД, гр. Ямбол, дар /пневматичен пистолет „Байкал", модел „МР-654К", калибър 4,5 мм, на стойност 350 лв./, който не му се следва, за да не извърши действие по служба - да не състави акт за установяване на административно нарушение за липса на месечен график за работа за м. април 2016г. на работещите в ловно-рибарски магазин, собственост на дружеството.

Юсеин Ахмед е осъден на лишаване от свобода в размер на една година и шест месеца и глоба в размер на 1000 лева. Съдът е отложил изтърпяването на наказанието за изпитателен срок от три години. Мъжът е лишен от право да упражнява професия или дейност, свързана с държавни контролни функции за срок от три години.

Решението подлежи на касационно обжалване и протестиране пред ВКС на Р България в 15 – дневен срок от съобщаването на страните.

 

Решението е публикувано в сайта на Апелативен съд- Бургас на адрес:

 http://192.168.1.2/reshenie.php?aWQ9MDAwNTU1ODEmaGFzaD0xMGRiNmExY2E0ZmEyYTNmNWRhZDQxZjViYWVlZTc0NQ==

Последно променена наПетък, 14 Юли 2017 21:32
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2