Пон11202017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Общински съвет ДНЕС решават за Синята зона. Вижте КАРТАТА отсега!


ДНЕС решават за Синята зона. Вижте КАРТАТА отсега! Избрана

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 1764 пъти


Според предложението на трима съветници Мариета Сивкова, Катя Георгиева и Павел Додов в Центъра на Ямбол трябва да останат като платени  МЕСТА САМО  защрихованите с черно площи-паркинги.... Именно тези паркинги са в близост до сградите на основните административни, финансови и др, учреждения, заведения, тур. обекти които гражданите  и гостите на Ямбол посещават по необходимост. И за да свършат по-бързо работата  за която са дошли специално, ще могат да паркират автомобила си удобно там. Което е и целта на т.нар. Синя зона.

Според Мариета Сивкова ненужно раздувания обхват на т.нар  Синя зона, изтласква МПС-тата на хората, които не желаят да плащат, все по-далеч и по-далеч от местата, които им се налага да посетят.  Което пък създава затруднения за автомобилите на живеещите там  граждани...И на тях, въпреки, че просто живеят там, започва да се събира "такса" за паркиране на автомобила пред жилището им. Въпросът е защо? 

Каква услуга всъщност им оказва общината на тях, пита Сивкова? Първо им пречи, сетне ги "спасява", срещу заплащане...че меркантилно и излишно за град като Ямбол,  "разтоварвайки" уж Центъра се създават проблеми на живеещите наоколо ли?

Според нея, както лавинообразно  е тръгнал процеса скоро целият Ямбол може да стане Синя зона.  И към данък МСП, всеки да му се налага да плаща и такса спокойствие...

Всъщност, потърпевши са всички, само касичката на общината се пълни с пари от живеещите в ЦГЧ граждани, след изкуствено създадените условия на Синята зона...


Последно променена наЧетвъртък, 13 Април 2017 07:53
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2