Сря12132017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Общински съвет 29. Дек. Сесия на Общинския съвет на Ямбол. Със следните точки:


29. Дек. Сесия на Общинския съвет на Ямбол. Със следните точки:

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1178 пъти


     Дневен ред  за XV  заседание на ОбС /29.12.2016/

 
 

1. Предложение относно одобряване на план-сметката и определяне размера на таксата за битови отпадъци за 2017г.

2.Предложение относно приемане на Наредба за изменение и допълнение на наредбата за определяне размера на местните данъци в община Ямбол.

3.Предложение относно определяне броя на таксиметровите автомобили, работещи в община Ямбол, както и минимални и максимални цени за таксиметров превоз на пътници за един километър пробег по съответната тарифа, валидни за община Ямбол.

4.Предложение относно приемане на правилник за устройството и дейността на ОДК - Ямбол като Център за подкрепа и личностно развитие. - Проект правилник ОДК

5.Предложение относно приемане на Анализ на потребностите от подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в община Ямбол. - АНАЛИЗ подкрепа за личностно развитие

6.Предложение относно промяна във вида (наименованието) на действащите социални услуги от резидентен тип.

7.Предложение относно изразяване на мотивирано становище по молба за опрощаване на задължения от Христина Маринова Атанасова - Желева.

8.Предложение относно отпускане на ЕФП на Тихомир Демирев Христов и Мариана Иванова Колева.

9.Предложение относно одобряване на проект за изменение да действащия ПУП- ПРЗ на част от кв. 158 и кв.159 по плана на град Ямбол - Промишлена зона.

10.Предложение относно одобряване на проект за изменение на действащия ПУП - ПРЗ на УПИ І - "за търговия и услуги" в кв. 24 и УПИ І - 25 "за търговия и услуги" в кв. 20 по плана на гр. Ямбол, ж.к. "Диана".

11.Предложение относно процедура по безвъзмездно прехвърляне на движими вещи, предоставени от Професионална гимназия по хранителни технологии и туризъм.

 

 
Последно променена наСряда, 28 Декември 2016 23:19
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2