Пон12112017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ КУЛТУРА Един от бастионите на Славов-Папашимов - Държавният кадастър в Ямбол? Факти и много съмнения!


Един от бастионите на Славов-Папашимов - Държавният кадастър в Ямбол? Факти и много съмнения! Избрана

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 816 пъти


Целият четвърти етаж на сградата "Проектантска организация" заключен. Зад новата яка дограма е кабинетът и на шефката на Кадастъра. Няма звънец дори. Почукахме с колега от СКАТ. Мълчание. Позвънихме на телефоните предоставени за свръзка. Няма бе! Никой не дига Беше 11.25 ч. СКАТ са умни звъннаха в София, на който трябва, да питат да не би нещо. да се е случило. Притеснително е. Не дай Боже нещо лошо да се е случило. Дамла да е съсипала чиновниците от четвъртия етаж. Отговорът беше няма начин трябва да са на работните си места.
Може и да са били, ама до тях в типичен СлавовГЕРБ стил няма как да се добереш. Славов го пази охрана, тука заключено.
Не става въпрос за криене от медии. Просто заключено..
Карска, ямболският лидер на НФСБ, искаше да зададе въпроси на шефката на ГЕРБКадастъра.
Преди седмица й се наложило по нейна частна си работа да научи, как изведнъж платената "спешна услуга" в кадастъра на Ямбол вместо за три дни е станала за 6. Спешната услуга.
Как е станало това Карска не успя да научи. Както и не разбра, как след като е попитала - как тъй спешна пък след 6 дни, след като другаде е три, институцията Кадастър и т.н, се е върнала на три дни...
Еми, днес е три, утре може и да е за месец. След като правила няма. А и шефът на кадастъра в Ямбол не ходи на работа. Или се крие от хората, което е едно и също! Точно като Георги Славов областният координатор на ПП ГЕРБ в Ямбол

гледайте телевизия СКАТ в сряда и събота

Последно променена наСряда, 11 Октомври 2017 07:34
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2