Пет12152017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ КУЛТУРА ПОДАЯНИЯТА ЧИСТЯТ ЛИ СЪВЕСТИ /ако ги има?/


ПОДАЯНИЯТА ЧИСТЯТ ЛИ СЪВЕСТИ /ако ги има?/ Избрана

Оценете тази статия
(3 гласа)
  • Прочетете 781 пъти


 Въпросът е защо има "деца в риск", 21 век в страна от ЕС
БЧК Ямбол за осма поредна година, в съответствие със Стратегията на Български Червен кръст за подкрепа на най - уязвимите групи в условията на финансова криза, предостави еднократно 200 бр. хранителни пакета за деца в риск от област Ямбол.
Доброволците на БМЧК дариха хранителните пакети в петте общини на територията на област Ямбол по време на организирани Коледни тържества за децата в риск и събрания.  Пакетите  съдържаха здравословна храна: ябълки, овесени ядки, бисквити с мюсли, лютеница, шоколад, натурален сок, прясно мляко, бисквити и др.
           

Бел. Яс,Въпросът в заглавието не е към обикновените червенокръстци,те правят каквото могат,не към обикновените хора. Въпросът е и провокиран от помпозната  каква финансова криза бе, правителството на Борисов излезе с милиарди в повече...

Стратегия за подпомагане на т.нар. уязвими групи, за да е "Стратегия", значи още преди осем години е предвидила мащабни акции за големи групи хора.
Иначе не биха я нарекли стратегия, нали.
Има нещо тотално сбъркано.
Милиарди за саниране има. И деца в риск и милиони хора под границата на бедност...
В Основния закон - България е социална държава
Реално - гнусен капитализъм. А всеки плах опит да се обърне държавата с лице към хората го наричат популизъм.
Богаташът, за да си изчисти съвестта като помогне някому - трябва да има много бедни, така ли?
И страдащи, за да се чувстват горди, с чисти съвести, даващите  подаяния, но позволявайки вече 27 години в България да има огромни уязвими групи хора, деца в риск, но стиропор по блоковете, монументални пластики дарени пък 60 хиляди лева, по плочки със задоволително качество, уж с европейски пари. Измамата европейски пари - от вноската на страната ни.
сърбия не ев Европейския съюз и пътищата им са по-добри, В Македония  минималните пенсии дори са по-добри - и тя не е в  ЕС. З Турция да не говорим.
Гнусно е!

 

 

Последно променена наСъбота, 24 Декември 2016 19:36
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2