Нед12172017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Кмет ОТ 6-ти - КАРТИТЕ ЗА АВТОБ. ТРАНСПОРТ. Славоооов, 11-та година, бе...Пак СКРИТА КАРТИНКА..


ОТ 6-ти - КАРТИТЕ ЗА АВТОБ. ТРАНСПОРТ. Славоооов, 11-та година, бе...Пак СКРИТА КАРТИНКА.. Избрана

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 3401 пъти


Гнусно е и тъпо - скритичко, почти след края на работното време да съобщите, в петък, че  от понеделник ще има Продажба на абонаментни карти от "Юнион Ивкони" в офис в ЦГЧ
http://yambol.bg/uploads/TRANSPORT/SYOBSHTENIE-UNION%20IVKONI.pdf

Ами, областен координатор на политическа партия ГЕРБ си бе!!! Дето по-близо до хората. С ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ, пък трябва да го търсят хората това невидимо СЪОБЩЕНИЕ

Мани жълтото сайтче Яс, ама пратете на радиото, на телевизиите, на ДЕЛНИК, на БНР, ако
трябва...Да знаят хората, бе...Или не трябва да знаят, трябва само герб-активистите да са информирани, десятниците за изборите със СМС-и, например...Матриала да го духа таратора...И да ходи по спирките да чете "разписания", да чака автобусите, да плаща и да псува!

Ами официално е, а и вече шефът на Превозваческата фирма алармира,че по спирките се лепели фалшиви разписания. Отде да знаят хората, че и това не е фалшива новина? Ако случайно сте я разлепили по спирките. В което не вярваме...Вий, електронен инженерю, сайта си не можеш да управляваш в полза на обществото, че...

а то иначе има го и е официално:

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
От 06.02.2017г. фирмата
-
превозвач „Юнион Ивкони“ ООД,
обслужваща автобусните превози от вътрешноградския транспорт
по  Общинската  транспортна  схема  на  Община  Ямбол,  ще
предоставя услуги по закупуване на абонаментни карти за всички
автобусни линии от градския транспорт
,
в офисът си на ул. „Джон
Атанасов“ 8 (НТС
-
Ямбол), офис 111. Местонахождението на офиса
е  до Централна градска част и е в непосредствена близост до
спирка „Димчо Дебелянов


БЕЛ . ЯС ПРЕДЛАГАМЕ на чититалите ДА Я НАМЕРЯТ  НА САЙТА НА ОБЩИНА ЯМБОЛ  ТАЗИ, СПОРЕД НАС ВАЖНА ЗА ХОРАТА И ЗА ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ, НОВИНА.
http://www.yambol.bg/

Ади, малко помощ търсете тук
копи пейст е!

 А за това, кой е виновен за хаоса в автобусния транспорт на Ямбол и новата фирма го каза - СЛАВОВ, но той винаги е невинен до доказване на противното, с влязла в сила присъда...Това Той го може...Вероятно  пак една малка групичка от хора се е събрала и е натикала ВАЖНОТО съобщение между другите зад 2016 година даже...Врагове бе...11-та година пречат!

Димитър Кадиев:
"Повредата в авариралия автобус е била спукана въздушна възглавница, не е имало пожар, нищо не е застрашавало здравето и живота на пътниците. Ремонтът отне 20 минути и на 40-та минута автобусът отново потегли. Но да, всичко това е създало много неудобства за тях, лошо е било и отношението от страна на служителите ни.
Затова искам да поднеса извинение от името на цялото ръководство на фирмата! Обръщам се и с молба за разбиране от страна на всички – от първия ден, в който обслужваме вече всички линии в Ямбол, зимната обстановка по улиците на града е много тежка, такава зима не е имало в града ни от много години.
До две седмици ще имаме необходимия брой нови автобуси, вече докараха първите вчера.
Ще бъдат попълнени и всички щатни бройки за шофьори и контрольори, които ще обслужват линиите – в момента на повечето от тях изтичат периодите на предизвестие на досегашните им работни места и предстои назначаването им при нас.

Изненадващото връчване на договора на 29 декември следобяд и категоричното изискване от страна на възложителя, община Ямбол, след три дни да поемем всички линии в града, ни постави в кризисна ситуация – трябваше непосилно бързо да намерим временни автобуси и още по-трудното – да наемем шофьори и всички останали служители, необходими за този увеличен обем на работа.
Направихме и невъзможното поне частично да осигурим част от автобусите и част от шофьорите, за да започнем работа от първия ден на годината. И ето сега, още веднъж подчертавам – първите нови автобуси са вече тук, доставката на останалите, наемането на необходимия брой служители ще стане в рамките на най-много две седмици. И съответно след това ще започне и нормалното обслужване на всички вътрешноградски линии в Ямбол.
Аз като управител и цялото ръководство на фирмата също искаме това да се случи. Ситуацията в момента и за нас е крайно неприятна, най-вече заради притесненията на хората и неприятностите, които те имат.
С господин Марин Костов от община Ямбол разговаряхме тези дни по повод на това, че разписанието, което е направено при тях, трябва да претърпи корекции, за да е по-подходящо за града. Разписанието ние не можем да променяме като изпълнители, това е отговорност на възложителя на поръчката.
Но по тази тема има и още един проблем. Тъй като общината закъснява с изработката и съответно с разлепянето на справки за разписанието по спирките на Ямбол, недобросъвестни хора – предполагам кои са, са разлепили фалшиви разписания навсякъде. Това допълнително създава хаос и изнервя още повече пътниците. Сигнализирали сме всички оторизирани институции за това и се надяваме много бързо този проблем да бъде решен.”

ВСИЧКО ТЕКСТА И ЗА КОМЕНТАРИ
http://www.radio999bg.com/?id=26128

Последно променена наПонеделник, 06 Февруари 2017 16:08
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2