Пон11202017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Кмет Жълтичко: Кмете, 11-та година управляваш, бе! Така ли не се научи поне?


Жълтичко: Кмете, 11-та година управляваш, бе! Така ли не се научи поне? Избрана

Оценете тази статия
(4 гласа)
  • Прочетете 2840 пъти


Краят на месеца дойде, дойде ли и края на проблемите в организацията на автобусния транспорт в Ямбол, както се надяваше г-н Георги Славов на общественото обсъждане на Бюджет 2017 преди десетина дни? Или хората ще свикнат с "хубавото"?  Разбираме винаги има обективни проблеми, ама 11 та година е на власт инж. Георги Славов, законите ги кова партията, чийто Областен координатор е той. Вредните, според тях  можеха да ги променят. Да бяха сто дни, ама 11 та година на власт и пак ще, ще , ще , ще...Типично -Създавате проблеми,самите вие, след което прехвърляте вината на някой и тези проблеми с огромен успех ги решавате. Създадените от вас проблеми.В записа- Славов казва- имаме джипиес система можем да контролираме, ще глобяваме ще ще ще...Ами нали и  досега това правехте или трябваше да го правите, а не в последния момент да смените фирмата.
Също като блок 20 - няма блок няма проблем. Като с почистването на магистралите - затваряме ги - няма проблем...
Айде първия мандат, да кажем-без мнозинство в Общинския съвет, ама втория и сега третия - пълно мнозинство в ОбС, правите си каквото си искате. И пак ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ. Можете само да "печелите" избори, за да плащат гражданите дори билетчето за автобуса/ли/, т.нар транспортни разходи на ръководителката на пазара на Ямбол. И да назначите две чистачки - да познаем ли от коя партия. Ами досега 11 години кой чистеше, бе?

Какъв, комунизъм?
Да млъкне само.
Стига ми тая награда!

Както е казал,поетът!и както подобавана едно жълто манипулиращо сайтче -  ето пълният запис на обсъждането на Бюджет 2017, за да могат хората да видят нещата в цялост, а не само извадените по-горе от контекста фрази и изявления на г-н Славов. Е,нее СРС, амасе пак...
благодарим на маестро Красимир Стойчев

 

Последно променена наНеделя, 05 Февруари 2017 11:50
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2