Пет12152017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Кмет "кмета мълчи като ...", пише Прогрес във Форума


"кмета мълчи като ...", пише Прогрес във Форума Избрана

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 2782 пъти

От кметството в Ямбол не се похвалиха, че правителството им е отпуснало пари
"кмета мълчи като ...", пише Прогрес във Форума

http://www.yambolnews.net/forum/viewtopic.php?p=45961#45961
По темата Славов свършено виж и
http://yambolnews.net/index.php/administratziya/obshtina-yambol/item/21505

Ся преди месец писах за стадиона и май се оказах прав - тревата изсъхнала останал само пясък , кмета мълчи като ... той си знае , заместниците му също са неми от доста време насам , но той обича да си ги избира такива .
И да попитамме многоуважавания ни кмет ,а и народния представител г-н Чолаков и г-н Мерджанов и другия от ДПС , който обича обществените поръчки за релси на Сливен държавата е отпуснал 1млн.лев. за ремонт на пътища в града , днес 8млн.лв. на Шумен за нова спортна зала , в Ямбол чакаме зала Диана да рухне ли обещанията за новата зала ги има само преди избори ?

Държавата отпусна 27 млн. лв. предимно на общини на ДПС


Цитат:
Шумен получава 8 млн. лв. за строежа многофункционална спортна зала върху терен, предоставен й преди това от държавата. Проектът "Арена Шумен", който ще се финансира с пари от държавния бюджет, е представен от кмета на града Любомир Христов (ГЕРБ) през юни. Той е обяснил на журналисти, че подготвя писмо до Министерския съвет с молба да се отпуснат необходимите 8 млн. лв. Преди това Министерството на отбраната е предоставило 55 дка на общината от терена на Пети полк в града. Там ще се изгради спортна зала с 2000 седящи места, паркинг, открити игрища, зелени площи. В проекта е предвиден още строеж на жилищни блокове и хотел, за които общината щяла да търси частни инвеститори.http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/08/18/2813508_durjavata_otpusna_27_mln_lv_predimno_na_obshtini_na_dps/

ВПРОЧЕМ ЕТО

Градски проекти и улични ремонти

Останалата част от сумата е за различни градски проекти, ремонт на улична и ВиК инфраструктура. Крумовград например получава 880 хил. лв. за изграждане на градски пазар и ремонт на улици. Айтос (ГЕРБ) получава втората най-голяма сума след Шумен - 1.608 млн. лв. Те ще се използват за възстановяване на лесопарк "Славеева река" и изграждане на довеждаща инфраструктура. За ремонта на парка има изготвен проект, общината беше обявила обществена поръчка за изпълнител, но тя е прекратена през юни заради жалба на участник. Към онзи момент финансирането все още не е било осигурено. Над 1.3 млн. лв. ще получи и Кърджали за ВиК инфраструктура.

Последно променена наНеделя, 21 Август 2016 20:55
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2