Пон10232017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Кмет Ямбол - ама суперпривлекателна туристическа дестинация...


Ямбол - ама суперпривлекателна туристическа дестинация...

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 2881 пъти


Турист номер 1 на Ямболска област Областният кординатор на ПП ГЕРБ и девета година  кмет на Ямбол Георги Славов, който е в отпук свиква важно Общо събрание. Свиква го като новоизбран / на мястото на Константин Зайков/ Ячболска Регионална туристическа асоциация. В края на туристическия сезон, в средата на септември ще се слуша отчета, ще се избират управителни органи. Превръщането на Ямбол в значима туристическа дестинация - за това от години говори ръководството на общината и все го превръща. Славов обеща след ремонта му, Безистенът да влезе в списъка, едва ли не на чудесата на Света на Юнеско, и насам да се стекът едва ли не десетки-стотици хиляди туристи.

Дори икономическия форум не проведоха в него,  Синият салон на читалище съгласие, продължава да си е константното място за камерни концерти, изявите в Безистена можем да наречем спорадични, ако не случайни.  След месец ще стане година, откакто министър председателя отряза лентичката на сградата, още магазинчетата и заведенията в сградата нямат стопани.Активна реклама на възможните туристически обекти НАР Кабиле, Етнографския комплекс, Безистена, тнар. Мезей на бойната слава /ух там какво усвояване ще падне/ др. на практика няма.

Съседите не спят. Бургаските общини вече се обединиха за обща дейност в областта на туризма. То странното е, че като икономическо развитие сме в Югоизточния регион, а като  "туристи" се водим към Пловдив - коете е показателно за "стиковаността" на работа на министерствата в управлението на Борисов..

.Както и да е. Факт е, че ще развиваме туризъм, а парка, дори новата му част, твърдят редовни негови посетители не се поддържа, както трябва. Да не говорим за гледката от полегналите в коритото на реката стари дървета, за "уханието" наокол от изливаща се там канална вода. Дори колеги от Делник призоваха - бе пуснете водата, поне да не се вижда как се изтича мръсотията.

Девета година, бе Славов

ПП отделно, че съмненията за здравината на сградата на обновения Безистен продължават, подхранвани от отказа на общинскот ръководство да представи независимотоекспертно  конструктивно становище, поръчано и платено от общината с нашите пари.

Вече се прокраднаха сериозни съмнения, че нищ чудно да стане "инцидент" и то да изчезне...Няма сам Хекимян да се пита - кому е най-изгодно да гори Боровец я...

Последно променена наПетък, 19 Август 2016 11:48
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2