Пет12152017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Кмет ПЛЮС ВИДЕО За "почистването" и ЛЪЖЕ /ли/ КМЕТА СЛАВОВ. А на Прокуратурата не й ли ухае?


ПЛЮС ВИДЕО За "почистването" и ЛЪЖЕ /ли/ КМЕТА СЛАВОВ. А на Прокуратурата не й ли ухае? Избрана

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 2587 пъти

цитираме вестник "Делник"


Коритото на река Тунджа в бетонираната й част, която минава през парка, е пресушено и е спряна водата, за да може спокойно да се изрежат дърветата в останалата част от коритото на реката, заяви кмета на Ямбол на въпрос защо поне не се пусне водата в тази част, за да не стават свидетели хората, излезли на разходка надвечер, на гнусно изпускане на канализационни води и на нетърпима воня в района на хотел „Тунджа“.

За голямо съжаление няма друг начин, по който може да се извърши тази дейност, допълни още Георги Славов. Според него последните 20-30 години никой не е рязал дървета в коритото на реката и не е почиствана растителност. Той заяви и че бетонираната част на реката никога не е почиствана, което не отговаря на истината, защото по времето на Николина Хаджигеоргиева реката се чистеше и се изгребваше точно тинята от бетонираното корито. Не бива да се забравя обаче, че последните 9 години отговорност за почистването на реката носи именно този кмет, така че част от собственото му обвинение пада и върху самия него. Той заяви още, че като приключат дейностите по рязането на дървета в частта към „Златен рог“, ще се пусне и водата в коритото покрай парка, но за варианта поне да се  извадят падналите дървета и дума не обели.

Диана Иванова:

Целкупният текст тук:
http://delnik.net/%d0%bf%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d0%b1%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%82%d1%83%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b0-%d1%81/Странно, че и колегата Иванова говори за изпускане на канализационни води и на нетърпима воня в района на хотел "Тунджа"
Странно, че и на фоторпортерката ни вчера й воняло като минавала от там.
Странно, че ФБ беше пълен с такива сигнали.
А на официалният сигнал за скъсана тръба, потвърден официално с документи и от ВиК - септември миналата година, иначе толкова работливата и пуктуална Прокуратура, отговори на инж. Петров, че тава дума за предизборно говорене или нещо подобно и ОТКАЗА ДА ИЗВЪРШИ ДОРИ ПРОВЕРКА, камо ли производство да образува!
Странно нали? Ха - въобще не е странно! Факт е! ДЕМОКРАЦИЯ И ЗАКОНЪТ НАД ВСИЧКО.
Иначе търчат от Бургас да водят ямболските пресконференции на полицията...Защото наблюдавали ямболската прокуратура.

Последно променена наПонеделник, 29 Август 2016 06:12
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2