Пет12152017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Кмет Девета година, бе кмете на Ямбол!!!


Девета година, бе кмете на Ямбол!!!

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 1987 пъти
Снизходи и до хората,.Славни!
Над 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководство

 

Над 70 души се срещнаха с кмета Стефан Радев, неговите заместници и със секретаря на община Сливен по време на приемния им ден. Към ръководството на общината бяха отправени въпроси, свързани с пътната инфраструктура, незаконно строителство, с картотекиране за настаняване под наем в общинско жилище, с критериите за отпускане на стипендии за даровити деца и др. Граждани потърсиха съдействие за справяне с безработицата, ползване услугите на социални заведения, закупуване на устройство за достъп за хора с увреждания и др. Кметът и неговият екип изразиха готовност да съдействат за решаване на проблемите, ако нормативната уредба го позволява. Някои от случаите ще бъдат допълнително проверени и гражданите ще бъде уведомени за резултатите от проверката.

Приемният ден на кмета, неговите заместници и секретаря на общината се провежда всеки първи четвъртък на месеца след предварително записване.

07.07.2016г.

http://sliven.bg/index.csp?f=news-208720

БУРГАС

Записване за приемни дни

Записване за приемни дни: Четвъртък от 08,30 ч. до 12 ч.

*** Прием на граждани от КМЕТ се осъществява всяка седмица, в ден според програмата му, за който записалите се предварително се уведомяват;

Записване за приемните дни се извършва в Центъра за административно обслужване /ЦАО/ на Община Бургас - гише "Информация" №5, както следва :

Записващите се за приемен ден лица предоставят информация, вкл. писмени документи, по проблемите, по които желаят да бъдат приети, както и телефон, електронна поща за контакт.

Списъкът на записалите се за приемен ден и информацията по проблемите за разискване се предоставят от служител на гише "Информация" №5 в Центъра за административно обслужване на кмета на Община Бургас - в петък до 12.00 часа.

http://www.burgas.bg/bg/info/index/914Стара Загора

Заявление за записване за приемен денhttp://www.starazagora.bg/component/fabrik/form/6/

Бел. Яс. чрез Гугъл можете да намерите приемниге дни на почти всички кметове на областни градове  в страната. Този на "Тунджа", която си няма град всяка седмица ходи да приема хора с проблемите импо едно или две села на общината. Дори по предложениена ГЕРБ-председателяна групата Атанас Христов, за да се запознават спрблемитена хората по места ще се правят и сесии на ОбС там..

Девета година кметът на Ямбол НЯМА приемен ден. От тзи му мандат пък ина тв журналисти с камерибеше прекратен достъпът до сесиите на ОбС на Ямбол
Той е сигурно повече ангажиран, отколкото Димитър Николов, примерно - най-добрият град за живеене в България. олкова ангажран да запушва дупките на пдбраната от него и Кабрански администрация,че не му стига времето да изслуша в определен ден и час конкретните проблеми на конкретни хора.
А и да са великолепни хората в администрацията, след като организацията, създадена там не поощрява кадърните и желаещи да се трудят съветстно, то какво...
Това, дори не е ГЕРБ управление. Това е...
Впрчем, случайно ли ББ избягва да идва в Ямбол?

Бел. Яс
Как ли му се е или не се е облагодарила сливенската фирма, на която той, ама напълно законно, даде възможност /с действие или бездействие/ да реализира, тя еи ги декларира, над 1 МИЛИОН И ТРИСТА ХИЛЯДИ ЛЕВА ПЕЧАЛБА, от пари събрани от Ямболлии за почистването и озеленяването на града?
1 милион и 300 хиляди лева...А за ямболската общинска фирма, чийто управител беше назначил той Славов, ез решение на ОбС - НИЩО!!! Повтаряме от парите, събрани от ямблии...

Тези, кито тогава бяха деца сега са пълнолетни и  - ТРЯБВА ДА ГИ ЗНАЯТ ТЕЗИ НЕЩА...
ТРЯБВА

Последно променена наПонеделник, 18 Юли 2016 06:26
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2