Пон11202017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Европа Industry Matchmaking (IMM 2017)


Industry Matchmaking (IMM 2017)

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1563 пъти

 

 

Industry Matchmaking (IMM 2017) - двустранни срещи за бизнес сътрудничество и технологичен трансфер в сферата на мехатроника, роботика, машини, технологии и индустриално оборудване

 

Дата на провеждане: 06.04.2017 (10:30 – 18:00)

 

Място: Интер Експо Център, София, България

 

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата, съвместно с Българска стопанска камара и Интер Експо Център имат удоволствието да поканят заинтересовани лица за участие в международни двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер на 6 април 2017г, четвъртък, от 10.30 – 18.00 в Интер Експо Център, София, България.

 

 

В рамките на 30 минути участниците ще имат възможност за създаване на ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми по предварително заявени и разграфени срещи.

 

Събитието е част от специализираното изложения в сферата на машини, технологии и индустриално оборудване – MachTech&InnoTech(http://machtech.bg/bg) , което ще се състои в периода 4-7 април 2017г. в Интер Експо Център.

 

Основни сектори:

 

MachTech:металорежещи и металообработващи машини, мехатроника и роботика, хидравлична и пневматична техника, заваръчна техника, инструментална екипировка; женско предприемачество в сектора;

 

InnoTech:индустриална и сградна автоматизация, индустриални мрежи и софтуер системи за измерване и контрол, електроника, електрическа мобилност, електротехника, електро оборудване, проектиране и консултации, 3D принтиране, качествен контрол и тестване, развойна дейност, женско предприемачество.

 

Контролно-измервателна апаратура, аналитична техника и лабораторно оборудване, приложен софтуер, електроразпределение и електроапаратура, системи за мониторинг и опазване на околната среда, индустриално програмиране.

 

Участието в срещите е без такса за участие и е насочено към компании и научно-изследователски организации, търсещи нови технологични, изследователски и търговски партньорства. Консултантски компании и медиатори без техническа експертиза в посочените сектори не спадат към целевите групи на събитието. Работен език е английски. Необходима е регистрация.

 

С помощта на специализирана интернет страница https://www.b2match.eu/imm2017имате възможност за регистрация на участник, публикуване на фирмен профил и интереси, заявяване на срещи, потвърждение за приетите срещи, изготвяне на график за срещите с потенциални партньори според Вашия интерес.

 

Краен срок за регистрация – 20 март 2017г

 

За информация и помощ за регистрация в събитието, свържете се с представител на EEN-Ямбол:

За контакти:

Enterprise Europe Network Yambol
Ямболска търговско- промишлена палата

Даниела Илчева

Тел: 046 66 2939

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града

Последно променена наПетък, 24 Февруари 2017 08:39
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2