Пон11202017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Европа Бизнес мисия по време на Международния панаир за пресни плодове и зеленчуци FRESKON на 28 април 2017 г. в Солун, Гърция.


Бизнес мисия по време на Международния панаир за пресни плодове и зеленчуци FRESKON на 28 април 2017 г. в Солун, Гърция.

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1377 пъти

 

 

Бизнес мисия по време на Международния панаир за пресни плодове и зеленчуци FRESKON на 28 април 2017 г. в Солун, Гърция.

Ямболска търговско-промишлена палата, като организация домакин на Европейската мрежа за предприятия – Enterprise Europe Networkорганизира бизнес мисия, насочена към вносители, търговци, дистрибутори, вериги магазини или представители на супермаркети по време намеждународното изложение FRESKON International Fresh Fruit & Vegetables Fair (http://freskon.helexpo.gr/en) в град Солун, Гърция, в периода 27-29 Април 2017.

Изложението FRESKON ще се проведе за втора поредна година и цели да се превърне в най-мащабното изложение с областта на пресните плодове и зеленчуци в Източна Европа и Средиземноморието.

Enterprise Europe Network- Ямбол , предлага възможността на подходящи фирми   от региона на Ямбол,Сливен и Бургас да бъдат покрити разходите за транспорт (само с ниско тарифни авиолинии) и хотелско настаняване от организаторите на събитието, включвайки се в програмата “Hosted Buyers” ( Фирми имащи намерение да купуват). Подбора на фирмите-участници заявили интерес за участие, чрез EEN-Yambol, се осъществява от организаторите на събитието в Гърция – Hellas Expo.

Участниците ще имат възможност да установят бизнес контакти за съвместно сътрудничество с представители на големи международни и местни производители за пресни плодове и зеленчуци.

Основни сектори:

  • Пресни плодове и зеленчуци;
  • БИО плодове и зеленчуци;
  • Пакетиране и стандартизация, машини и оборудване;
  • Транспорт и логистика;
  • Лаборатории за контрол на качеството;
  • Хотели, ресторанти и кетъринг компании.

 

Ако събитието представлява интерес за вас, моля свържете се с екипа на EEN-Ямбол, за да започне процеса по регистрацията ви в събитието и специалната финансирана програма. Краен срок за регистрация е 30 Март 2017.

 

Enterprise Europe Network Yambol

Ямболска търговско- промишлена палата

Даниела Илчева

Тел: 046 66 2939

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града

 

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2