Сря12132017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Европа КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ЗА СТАРТИРАНЕ НА ПРОЕКТ „ SUCCESS..ION” ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +, КД2- „СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА ИНОВАЦИИ И ОБМЕН НА ДОБРИ ПРАКТИКИ”


КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА ЗА СТАРТИРАНЕ НА ПРОЕКТ „ SUCCESS..ION” ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +, КД2- „СЪТРУДНИЧЕСТВО ЗА ИНОВАЦИИ И ОБМЕН НА ДОБРИ ПРАКТИКИ”

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1242 пъти

На 17 и 18 Декември 2015, Ямболска търовско промишлена палата, като водещ партньор по проекта “Success..ion”, бе домакин на координационна среща за стартиране на прокт, който се изпълнява по програма Еразъм +, ключова дейност 2 – „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики” -„Стратегически партньорства за професионално образование и обучение”.
В проекта като партньори участват още 8 организаци от 5 различни Европейски страни. Срокът на изпълнение на проекта е 36 месеца, а реализацията на дейностите стратира през Септември 2015.
В координационна среща участие взеха 9 представители на партниращите организации. В рамките на два дни, участниците в координационната среща имаха възможност да разгледат детайлно проекта. Да начертаят план-график за изпълнението на дейностите и да поставят крайни срокове за изпълнението на целите. В срещата се включиха интерактивно, представители на 2 от партньорите, които нямаха възможност да пътуват до Ямбол в този период на годината.


Проекта има за цела да установи нуждите на различните поколения от професионално обучение при препредаване на семейния бизнес от едно поколение на друго в условията на общия Европейски пазар, както и нуждите от нови знания на консултатите на семейни бизнеси, които биха могли да се използват при осъществяването на този процес.  
Включени в проекта дейности: изследване за състоянието на семейния бизнес във всяка една страна от консорциума и Европа, репорт относно нуждите от съвременни форми на професионално обучение за участниците в различни типове семейни бизнеси, изготвяне на наръчник за предаването на семейния бизнес от едно поколение на друго, разработването на виртуално обучение, разработване на онлайн база данни с информация относно препоръки, анализи и полезна информация с тематиката на проекта и друг

Проекта завършва с голяма международна конференция в Ямбол, България, където ще бъдат демонстрирани и представени всички реализирани дейности и интелектуални продукти, създадени по проекта пред представители на таргет групите. Събитието ще събере около 100 души от България и чужбина.

    
Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия.
Това съобщение отразява само личните виждания на нейния автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в нея информация.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2