Сря12132017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home НОВИНИ Европа ЯТПП ЗАПОЧВА РАБОТА ПО НОВ ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +


ЯТПП ЗАПОЧВА РАБОТА ПО НОВ ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 1785 пъти

 

От Септември 2015, Ямболска търговско-промишлена палата стартира изпълнението на нов проект, финансиран по програма “Еразъм+”, ключова дейност – „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики” -„Стратегически партньорства за професионално образование и обучение”. По проекта си партнират организации от България, Гърция, Кипър, Испания и Германия – общо 9 партньора от 5 европейски страни. Проекта има за цела да установи нуждите на различните поколения от професионално обучение при предаване на семейния бизнес от едно поколение на друго в условията на общия Европейски пазар. Водеща организация е ЯТПП, като проекта бе класиран на второ място с почти максимален брой точки, измежду общо селектирани 7 проекта за цялата страна.
Включени в проекта дейности: изследване за състоянието на семейния бизнес в Европа, репорт относно нуждите от съвременни форми на професионално обучение за участниците в различни типове семейни бизнеси, изготвяне на наръчник за предаването на семейния бизнес от едно поколение на друго, разработването на виртуално обучение, разработване на онлайн база данни с информация относно препоръки, анализи и полезна информация с тематиката на проекта и друг
Проекта завършва с голяма международна конференция в България, където ще бъдат демонстрирани и представени всички реализирани дейности по проекта пред представители на таргет групите. Събитието ще събере около 100 души от България и чужбина.
Срокът на изпълнение на проекта е 36 месеца.
Актуална информация относно дейностите ще бъде публикувана на сайта на ЯТПП.

Последно променена наНеделя, 13 Септември 2015 09:55
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2