Пон10232017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Личности БОРИСОВ ОТ БАНКЯ - ИЗБРАНИ ЦИТАТИ


БОРИСОВ ОТ БАНКЯ - ИЗБРАНИ ЦИТАТИ

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1413 пъти

Да си припомним някои от изказванията на банкянския самодръжец:

“Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм”, похвали се Борисов след поредно откриване на “нещо”.

“Да уредиш в митницата момчето, дето рита топката с мен!” Такава задача поставя Борисов на Ваньо Танов през януари 2011 г.

“Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни гащи или една женска дреха, или нещо, кажете ми “Хасан” - призова Борисов в интервю за “Труд” преди рождения си ден през 2011 г.

“Една мазилка ни дели от Шенген!” определя Борисов готовността ни след среща с канцлера на Австрия Вернер на 3 февруари 2011 г.

“Животът на българите се е увеличил по време на нашето управление!” През май 2012 г. Борисов прави такава равносметка на кабинета си по време на правителствено заседание.

“Защо не отидете да снимате президента в кръчмата!” Борисов се ядосва на фоторепортер на “Труд”, който го засича на 15 април 2010 г., че играе тенис през работно време.

“Като чуя конграчулейшънс, Борисов, и от там нататък не слушам!”, сподели Борисов в интервю по Би Ти Ви през юни 2010 г.

“Нашите министри и кметове са предимно млади хора, завършили навън, с по няколко езика, много добри експерти са, заедно с мен знаем по два-три езика”, обяснява с какви кадри разполага Борисов.

“Цветанов с багер ходи и копае трупове.” Изречението е от лекция на Борисов за състоянието на борбата с престъпността, изнесена в централата на фондация “Конрад Аденауер” на 26 януари 2010 г.

“Цветанов да купи три-четири пържолки телешко, да прати на кучето и да награди водача.” На 12 януари 2012 г. Борисов даде такава инструкция как да бъдат отличени за работата си кучето и водачът, които по-рано през деня откриха тялото на изчезналата преди два месеца и половина Мирослава Николова от Перник.

“Човешкият материал, който се явява на избори или можем да избираме като кадри, никак не е голям”, оплака се премиерът на среща с български емигранти в Чикаго, като обясни печалната си констатация: “Това е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хил. турци, 2 млн. и половина пенсионери. И вие като избягахте 1 милион...”

“Шменти-капели!!! Няма такива шменти-капели. Всичко започна с трансформацията на комунистите в социалисти.” Това казва Бойко Борисов в лекцията си пред фондация “Конрад Аденауер” в Берлин през януари 2010 г.

ОТ НАЙ-ДОБРИЯ ФОРУМ

http://www.segabg.com/article.php?id=831099

Последно променена наПетък, 18 Ноември 2016 17:53
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2