Съб12162017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Книги Ненаписан роман. Чарлс Мартин


Ненаписан роман. Чарлс Мартин

Оценете тази статия
(0 гласа)

Една жена, която бяга от миналото

Един мъж, който се крие от бъдещето

 

 Ненаписан роман

 

Чарлс Мартин

 Кейти Куин е бляскава холивудска икона. Изключителна актриса, която омагьосва публиката с магнетичното си присъствие и неземна красота. Но зад маската на славата се крие една изплашена и объркана жена. Животът й е изпълнен с прекалено много работа, прекалено голяма отговорност и прекалено много мъже, които са готови да я използват, за да постигнат личните си цели. Когато на бял свят се появява биографична книга, която разкрива най-съкровените й тайни, но съдържа и грозни лъжи, Кейти е съсипана.

Единственият човек, който е бил до нея през годините, е решен да й покаже, че може отново да бъде щастлива.

Съдбата среща Кейти със Сънди, мистериозен мъж, изградил своя свят с цената на много болка. Той вярва, че е открил покой в усамотението си.

Кейти с нежелание приема помощта му. Ядосана и депресирана, тя се съпротивлява на възможността за пореден път да наранят крехкото й сърце.

Присъствието на младата жена в аскетичния живот на Сънди изисква повече жертви, отколкото той е склонен да направи. Но и го кара да се усъмни, че бягството от света е излекувало тежките му рани.

Постепенно Кейти започва да се доверява на Сънди, а когато той разкрива пред нея истината за миналото си, младата жена преосмисля целия си живот.

Заедно, те биха могли да открият лек за изтерзаните си души или да загубят всичко.

 

„Ненаписан роман“ е една от онези истории, които те карат да спираш да четеш за миг, за да се насладиш на атмосферата и да съпреживееш всяка емоция. Когато затвориш последната страница, имаш чувството, че близък приятел ти е разкрил най-съкровената си тайна.

 

За автора:

Чарлс Мартин е автор на осем романа. Произведенията му са преведени на повече от 17 езика. Успехът им го нарежда сред най-продаваните американски автори. Романите му оглавяват класацията на „Ню Йорк таймс“.

От години Мартин тренира Таекуон-До и дори има черен колан. От 1993 г. е женен за голямата си любов Кристи, за която самият той казва: „През по-голямата част от живота си съм я познавал и обичал. Тя е и винаги ще бъде домът на моето сърце.“

Чарлс Мартин живее в Джаксънвил, Флорида, където е израснал, заедно със съпругата си и тримата си синове.

 

 

Цена: 14 лв.

328 страници

ИСБН - 978-954-389-259-4

Размери – 13Х20 см

На пазара – от 02.09.2013 г.

Последно променена наПетък, 20 Септември 2013 13:10

Допълнителна информация

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2