Пон11202017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Книги Черният списък. Брад Тор


Черният списък. Брад Тор

Оценете тази статия
(0 гласа)

Авторът на „Последният патриот”
Черният списък
Брад Тор

Ако името ти е в списъка...  ще те елиминират


Основната дейност на частната разузнавателна организация „Карлтън Груп” е да върши всичко, с което мудната бюрокрация в ЦРУ и тромавият държавен апарат за сигурност не могат да се справят. А агент Скот Харват обожава работата си за компанията. Неговите задачи са подчинени на простото правило: „откриваш и ликвидираш”...

По време на операция в Париж тайната квартира на „Карлтън Груп” е разкрита и атакувана, а партньорката на Харват убита. Опитите му да се свърже с останалите агенти са неуспешни. Оказва се, че целият екип е елиминиран. За една нощ. Хаварт успява да се измъкне, но по петите му са изпратени няколко отряда с цел да го ликвидират. Останал без подкрепление, той няма друг избор освен да открие кой и защо иска да го отстрани. А подозренията му, че поръчителят е „вътрешен човек”, се засилват.

Оказва се, че сред най-секретните документи на американското правителство е скрит строго охраняван списък. Достъп до него имат само президентът и таен екип от съветници. Ако името ти попадне там, то не може да бъде изтрито... докато не те елиминират. И някой е вмъкнал Харват в списъка.

Все пак има един човек, който може да отговори на всички въпроси. Харват ще направи всичко по силите си да стигне до него, преди животът на хиляди невинни да бъде застрашен.

За автора:
Брад Тор е завършил с отличие университета на Южна Калифорния, където изучава творческо писане, кино и телевизионна продукция. Преди да стане писател, той е създал и продуцирал успешен телевизионен сериал. Брад Тор е бил част от аналитичния отдел „Червена клетка” към Департамента по национална сигурност на САЩ. През 2008 година заминава за Афганистан заедно с оперативен екип, за да направи проучване.
Стряскащо актуални и реалистични, неговите романи са издадени в 26 страни и го нареждат сред автори като Робърт Лъдлъм, Лий Чайлд, Винс Флин, Майкъл Конъли.

Последно променена наПетък, 18 Януари 2013 20:00

Допълнителна информация

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2