Пон10232017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Книги Златна клетка. Лулу Тейлър


Златна клетка. Лулу Тейлър

Оценете тази статия
(0 гласа)

От авторката на „Нежна империя”
Лулу Тейлър


Пленителна сага за устрема към успеха, белязан от блясък и страдание
Златна клетка
Дръзка, бляскава и завладяваща

Родена и отраснала в лукс, Дейзи е любимка на баща си и бъдеща наследница на бляскава хотелиерска империя. Но скандална тайна изплува от дебрите на миналото и тя е прогонена от семейството.
Изправена пред предизвикателството да докаже себе си в жестокия и безмилостен свят на бизнеса, Дейзи поставя ново начало на живота си. Променя името си, външността си и прекратява всичките си връзки с досегашното си обкръжение. Тя започва своята кариера от най-ниското стъпало в хотелиерския бранш с единствената цел да покаже на баща си колко е сгрешил.

В другия край на Лондон, в квартала на непривилегированите, Шанел е принудена да споделя бедността и мизерията с майка си. Единствената светлинка в безрадостния й живот е любовта й към танците.
Но мечтата за училище по танци е непостижима за Шанел. Отчаяна от перспективата да последва тъжната участ на майка си, тя е готова да използва всички възможни средства, за да получи по-добро бъдеще.

Дейзи и Шанел – две силни борбени жени, родени в един и същи ден. На пръв поглед това е единственото общо помежду им...
Но те не се страхуват да предизвикват съдбата. И когато пътищата им се пресичат, техният устрем е белязан от болка и от пламенна решителност да платят високата цена за мечтите си.

Пълен с блясък, алчност и неутолима жажда за успех, „Златна клетка” е драматичен и трогателен разказ за страданието и изкуплението. За лечебната сила на любовта и семейството.
 
За авторката:
Лулу Тейлър е завършила Оксфорд и е живяла на различни места по целия свят. В момента тя е щастливо омъжена и живее в Лондон. Романите й изобразяват проникновено и увлекателно живота на висшите прослойки. На български език е издаден първият й роман „Нежна империя”.

Последно променена наНеделя, 16 Декември 2012 09:40

Допълнителна информация

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2