Вт05232017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Книги

Книги от издателство ЕРА

Кои са любимите гозби и питиета на Фердинанд І, цар Борис ІІІ, Петко Р. Славейков, Любен Каравелов? Кои са предпочитаните специалитети на Иван Вазов, Елин Пелин, Йордан Йовков, Елисавета Багряна, Яна Язова? Къде и какво хапват за последно Стефан Стамболов и Яне Сандански? Как някогашните ресторантьори рекламират и привличат клиенти? Каква е тайната на прочутия тюрлю гювеч?

Петък, 20 Септември 2013 13:05

Ненаписан роман. Чарлс Мартин

Кейти Куин е бляскава холивудска икона. Изключителна актриса, която омагьосва публиката с магнетичното си присъствие и неземна красота. Но зад маската на славата се крие една изплашена и объркана жена. Животът й е изпълнен с прекалено много работа, прекалено голяма отговорност и прекалено много мъже, които са готови да я използват, за да постигнат личните си цели. Когато на бял свят се появява биографична книга, която разкрива най-съкровените й тайни, но съдържа и грозни лъжи, Кейти е съсипана.

Неделя, 01 Септември 2013 00:10

„Един по един”. Крис Картър

Един куршум в тила в стил екзекуция. Мнозина смятат, че това е много мъчителен начин да умреш. Истината обаче е друга. Не е мъчителен, поне за жертвата.
С тези мисли Робърт Хънтър разглежда фотографии от пресен случай на убийство, когато е прекъснат от телефонен звън.

Вторник, 05 Март 2013 21:00

Чарлс Дюбоу. Прегрешения

Доста преди „Прегрешения” да се появи на бял свят, в книжния бранш се говореше, че това е бисерът, който издателите са търсили дълго време. Бързо разнесеният слух превърна ръкописа в едно от големите заглавия на световните книжни панаири. И очакванията не бяха напразни, защото книгата наистина се оказа специална на фона на хилядите романи, появяващи се годишно по света.

Петък, 22 Февруари 2013 06:19

Орденът на асасините. Възмездие

Светът на асасините е по-смъртоносен от всякога

Владея изкуството на смъртта. Боравя изкусно със сабята. Удава ми се по природа. Не се опиянявам от умението да убивам. Просто съм добър.
Лондон, 1735 г. Хайтам Кенуей е сръчен във фехтовката още от дете. В навечерието на неговия десети рожден ден домът му е нападнат. Баща му е убит, а сестра му отвлечена. В тази нощ Хайтам прави единственото, което може в опит да ги защити... той отнема живот за първи път.

Неделя, 17 Февруари 2013 20:14

Джон Ъпдайк Заека се завръща

Един от най-големите писатели на нашето време

Джон Ъпдайк

Заека се завръща


Всички сме възпитани да искаме разни неща, но светът като че ли не е достатъчно голям за всичките тези желания. Не знам. Не знам нищо.

Безгрижните години на  Хари Енгстръм-Заека са отминали. Импулсивният бивш спортист се е превърнал в зрял мъж. Но неговото търсене не е приключило, а бягството отдавна е невъзможно. Сега Хари е оставил света шеметно да се върти около него, докато той се опитва да остане здраво стъпил на земята. Завладян от усещането, че няма какво повече да загуби, той открива свободата, за която е копнял преди години. Тя го плаши и го изкушава, заставя го да направи своя избор и да поеме последиците.

Петък, 15 Февруари 2013 21:24

Комбинаторът. Винс Флин

Винс Флин се завръща по-добър от всякога


Аз съм човекът, когото викат, когато ножът опре до кокала.
Аз съм този, когото изпращат, за да постигне реални резултати, защото знаят, че не играя по правилата.

Най-обичаният автор в света
Никълъс Спаркс

„Светлинка в нощта”

Петък, 18 Януари 2013 19:52

Черният списък. Брад Тор

Авторът на „Последният патриот”
Черният списък
Брад Тор

Ако името ти е в списъка...  ще те елиминират

Д-р Джон Коулман
Комитетът 300
Йерархия на конспирацията
 Най-строго пазената тайна в света

Страница 1 от 3

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2