Нед12172017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Ранно детско развитие“ В БЧК


Ранно детско развитие“ В БЧК Избрана

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1332 пъти

 
  На 19.07.2017г. в зала „Йорданка Пастърмаджиева“  на БЧК Ямбол, започна провеждането на серия от обучения, включващи упражнения с деца и родители. Темата на сесиите е „Ранно детско развитие“,  като в нея участват майки и деца на възраст до 1 година.
       Основната цел е родителите да натрупат полезни знания, умения и техники за упражнения, стимулиращи сензорно-моторната координация на деца в домашни условия.
        Инциативата представлява съпътстваща маяка за превенция на социалното изключване по Оперативна  програма за храни и/или основно материално подпомагане от Фонда за европейско подпомагане  на най-нуждаещи се лица.
       Обученията ще продължат до 21.07.2017 г., като за по-голяма ефективност на заниманията децата и родителите са разпределени в две групи и се провеждат за времето от 10.00 до 11.00ч. и от 11.00 до 12.00ч.
       Водещ обучител е Радина Байрнаева  - представител на Академия за бебета, деца и родители „Kindyroo” и експерт в работата с деца и родители. С помощта на своите майки, децата участват в групови занимания, а богатото оборудване от играчки и специални уреди помага в обучението на родителите.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2