Честита Нова година, приятели!

Вторник, 03 Януари 2017 15:25


Граждански инициативен комитет: Калоян Желязков, Цветан Ревански, Ирина Георгиева, Димитър Богословов.


Искаме да ви поздравим, макар че, ясно знаем, че нямаме това право.
Всичко, което досега сме свършили е благодарение на Вас и твърдото Ви желание нещата в България - в градовете и в селата, да зависят от Вас самите, а несамо от народни представители или общински управници, хората с дадената им от Вас власт. Ние не сме част от тях и с нищо не можем да променим ежедневието Ви, но заедно с Вас ще се борим да го подобрим!
Ще се стараем заедно да отстояваме исканията на всеки един гражданин, за да започнат политиците (от които засега зависят нещата в Родината ни), да се вслушват в гласа на хората.
Благодарим ви за активното участие в местния референдум. Той продължава и ви молим, с ваша помощ да съберем максималния брой подписали се граждани в областта, като по този начин покажете на управляващите, че категорично искате активно да участвате в управлението.
Да покажем, че не желаете те да правят неща, за които не са взели предвид мнението на гражданите.
Неща, с които българите не са съгласни, защото вие сте държавата, a тя се издържа от вашите данъци, кoито ви налага, понякога несправедливо високи.

Приятели, нека новата 2017-та година ви донесе много здраве, щастие, късмет, спокоен живот и уважение от страна на държавaта, общините и техните администрации!

С уважение и поклон пред всички горди български Граждани:
Граждански инициативен комитет: Калоян Желязков, Цветан Ревански, Ирина Георгиева, Димитър Богословов.

Last modified on Сряда, 04 Януари 2017 18:55
Read 686 times
Rate this item
(2 votes)
Copyright © 2018 Актуални новини за Ямбол. Следете последните новини от днес за Ямбол.. All rights reserved.
designed by Nuevvo