Нед10222017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Европа Super User
Super User

Super User

eu flagЯмболска търговско – промишлена палата посети традиционното 25-то поред изложение “Кавала Експо ” в периода 6-8 Октомври 2017, което се проведе в новия изложбен и конферентен център „Апостолос Мардирис“, разположен в Неа Карвали, Кавала - Гърция. Ямболската ТПП организира делегация, в която се включиха експерти и представители на фирми от област Ямбол.

eu flagНа 4 Октомври 2017 в гр. Сандански, България, Ямболска търговско - промишлена палата, като водещ партньор по европейски проект “Success..ion”, участва във финална координационна среща. Проекта се изпълнява по програма Еразъм +, ключова дейност 2 – „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики” , „Стратегически партньорства за професионално образование и обучение”. Домакин на срещата бе Бизнес информационен и консултантски център- Сандански – организация с дългогодишен опит в изпълнението на Европейски проекти.

Понеделник, 16 Октомври 2017 10:06

ВАЖНО 17 ОКТОМВРИ Конференция в ЯМБОЛ

eu flagЯмболска търговско-промишлена палата, в сътрудничество с Бизнес информационен център-Сандански и Югозападен Университет „ Неофит Рилски“- Благоевград, организират конференция „Семейния бизнес и щафета – Да спечелим състезанието в бизнеса“ по проект „Success…ion: Осигуряване на подкрепа за успешно унаследяване и трансфер на семеен бизнес чрез консултации и обучение“. В събитието са поканени да участват представители на семейни фирми, консултанти и организации, работещи в негова подкрепа.

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В РАБОТНА СРЕЩА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОБУЧИТЕЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СЕМЕЙНИ ФИРМИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ “SUCCESS..ION“

Success…ion, проект, финансиран по програма Еразмус +, на Европейската комисия, представя безплатна онлайн платформа за обучение, която да подпомага и ръководи собствениците и членовете на семейни фирми, да планират и осъществят успешен трансфер на своя бизнес. Учебният материал е резултат от съвместно изследване и разработка, внасяйки аспекти на семейния бизнес от България, Гърция, Испания, Германия и Кипър.

 

Понеделник, 12 Юни 2017 07:02

На руските воини

   Иван Вазов /    1916

О, руси, о, братя славянски,
защо сте вий тука? Защо сте
дошли на полята балкански
немили, неканени гости?

Абитуриентите на ПГПЧЕ "Васил Карагьозов", което от септември ще бъде ЕГ, и тази година показаха развитото си чувство за естетика и добър вкус. Класни ръководители на завършващите са Снежа Илиева и Диана Иванова.

REACH е основният стълб на европейското законодателство, свързан с химични вещества и цели да подобри защитата на здравето на човека и околната среда в ЕС от рисковете, които химикалите могат да представляват, като същевременно насърчава иновациите в химическата индустрия.

Групи от близо и далеч- кукери, сурвакари, джамали и други страшилища вилнеят от днес в Ямбол – в първия ден от състезателното дефиле на Междурадния маскараден фестивал „Кукерландия – Ямбол 2017“.

за народни представители в 31 Многомандатен избирателен район - Ямбол


 

Страница 1 от 62

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2