Сря12132017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Европа Европа 120 години БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


120 години БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1374 пъти

120 години БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА
25 години ЕДИННА СИСТЕМА НА ТЪРГОВСКИТЕ ПАЛАТИ В БЪЛГАРИЯ


25  ГОДИНИ ЗА УСПЕХА НА БИЗНЕСА ПОКАНА

На 1 юни 2015, Ямболска търговско промишлена палата организира информационен ден по повод тържествения юбилей на Българска търговско промишлена палата и националната мрежа на търговските плата в България. Българската търговско-промишлена палата е организация, надживяла всички исторически преломи, възходи и падения през последните столетия. През 2015 тя чества своята 120 годишнина, а 28-те регионални търговско-промишлени палати/камари честват 25 годишнина обединени в мрежа. Годините на развитие на 28-те регионалните търговско-промишлени палати/камари в системата на БТТП в страната разкриват както богатото минало, така и са показател за жизнеспособността на институцията от нейното създаване до наши дни. Тържествения информационен ден на ЯТПП, съвпада и с празника на община Ямбол- „Свети Дух”.

В рамките на събитието, председателя на ЯТПП- г-н Стойчо Стойчев, представи ролята на БТПП и ЯТПП в подкрепа на предприемачеството в  международен план и в икономиката на България. В условията на непрестанно променящата се икономическа обстановка, БТПП и ЯТПП с активната си работа в подкрепа и защита правата на бизнеса и чрез участието им в социалния диалог в управлението на страната са доказали във времето своята необходимост и полезност.
В присъствието на депутати, областния управител на Ямболска област, кметове на общини, ръководители на институции и бизнес партньори беше представена дейността на мрежата на търговските палати в България. Около 50 ключови партньори на Ямболската палата, от всички обществени сектори, получиха отличия за партньорство.

Последно променена наПонеделник, 01 Юни 2015 19:29
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2