Пет12152017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Акценти 3 ЗА ЧИТАЛИЩАТА В ОБЩИНА „ТУНДЖА”


ЗА ЧИТАЛИЩАТА В ОБЩИНА „ТУНДЖА”

Оценете тази статия
(1 глас)
  • Прочетете 678 пъти

Сдружение „Читалища с бъдеще 2012”, с подкрепата на община „Тунджа”, организира двудневно изнесено обучение на тема „Нови административни услуги” за секретарите на читалища в общината. То се проведе в гр. Златоград.
В трите сесии на обучението, читалищните секретари бяха запознати с новите административни услуги, които институциите могат да предлагат  на местната общност.
Участниците посетиха и обмениха опит с колегите си от НЧ „Просвета - 1908”, Златоград. Председателят на читалището посрещна групата от община „Тунджа” и я запозна с работата по проекти, развитието на художествената самодейност, културния календар на читалището, Глобална библиотека и съвместната работа с общинска администрация и други НПО на територията на Златоград.
За домакините  интерес предизвика факта, че в община „Тунджа” има толкова много действащи читалища, за които тя полага грижи. Те бяха запознати с нашите общински празници, с успехите на самодейните ни състави и техните награди от участия в национални и международни фестивали.
Двудневното обучение завърши с пожелание от страна на колегите, такива обучения да се организират поне веднъж годишно с цел оптимизация на работния процес в читалищата.

Последно променена наВторник, 29 Ноември 2016 01:06
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.