Нед11192017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Акценти 1 КАНЯТ НИ НА ПРАЗНИЧНО ВЕСЕЛИЕ на 31-ви


КАНЯТ НИ НА ПРАЗНИЧНО ВЕСЕЛИЕ на 31-ви Избрана

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 733 пъти


Празнично веселие в Новогодишната нощ с майстор-кавалджията Матьо Добрев и оркестър „Стралджа“
Много празнично настроение и веселие очаква ямболлии в Новогодишната нощ.
Половин час преди дванадесет в полунощ на сцената пред общината ще звучат популярни мелодии в изпълнение на Ямболския Духов оркестър при Народно читалище „Съгласие – 1862“. След традиционния поздрав на кмета на общината Георги Славов и празничната заря, започва концертът на майстор-кавалджията Матьо Добрев с оркестър „Стралджа“. Началото е в 00.10 часа.
Забележителен инструменталист и авторитет в своята сфера, Матьо Добрев е предпочитан сценичен партньор на Иво Папазов – Ибряма и на Теодосий Спасов, с които има много съвместни проекти. Роден в Стралджа, Матьо Добрев се е учил от „класиците“ Драган Карапчански и Никола Ганчев. Определян е като явление българската музика, заради това, че съчетава автентичността на народната традиция с новаторски импровизации, които утвърждават характерния му стил.
Концертът на маестро Матьо Добрев и оркестър „Стралджа“ гарантират много празнично настроение и емоции в новогодишната нощ. Водещ на програмата е актьорът от Държавен куклен театър – Ямбол Ангел Попов.
Нека празнуваме заедно и посрещнем с радост и надежда Новата 2017 година!

Последно променена наНеделя, 01 Януари 2017 17:25
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.