Съб12162017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Акценти 1 От АПрокуратура Бургас пратиха мейл, че


От АПрокуратура Бургас пратиха мейл, че

Оценете тази статия
(2 гласа)
  • Прочетете 1175 пъти


Потвърдиха присъдата на бивш инспектор  от Дирекция  „Инспекция по труда“ – гр. Ямбол, поискал дар, за да не състави акт за административно нарушение
        Условно наказание от 1г. и 6м. „лишаване от свобода“, изпълнението на което е отложено за изпитателен срок от 3г. получи Юсеин А. (бивш инспектор в Дирекция „Инспекция по труда“ в гр. Ямбол). Той е подсъдим по обвинителен акт, изготвен от  Окръжна прокуратура –Ямбол за това, че на 08.04.2016г. е гр.Ямбол, в сградата на  Дирекция „ Инспекция по труда“- гр. Ямбол, в качеството си на длъжностно лице – инспектор,  поискал  от С.С., дар (пневматичен пистолет „Байкал“ на стойност от 350 лв.), който не му се следва, за да не извърши действие по служба- да не състави акт за установяване на административно нарушение по см. на Кодекса на труда.
        На Юсеин А. е наложена и „глоба“ в размер на 1000лв. Той е лишен и от право да упражнява професия или дейност, свързана с държавни или контролни функции за срок от 3 години.
        На 12.09.2016г. Окръжен съд –Ямбол е наложил горепосоченото наказание, което е потвърдено с Решение  и на Апелативен съд-Бургас.
        Решението на Апелативен съд-Бургас може да бъде обжалвано пред ВКС.

бел. Яс - присъдата бе потвърдена преди две седмици

http://www.yambolnews.net/index.php/novini/sad-prokuratura/item/23098

Последно променена наСъбота, 31 Декември 2016 11:43
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.