Съб11182017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home Другости Акценти 1 ОФИЦИАЛНА ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ


ОФИЦИАЛНА ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 2830 пътиНОВ ЗАМ.КМЕТ В ОБЩИНА СТРАЛДЖА

 Със заповед на кмета на община Стралджа Атанас Киров от 1 октомври  Гроздан Иванов е новият зам.кмет в екипа. Той ще отговаря за хуманитарни и стопански дейности, транспорт и охрана.
До момента  г-н Иванов беше общински съветник, председател на групата съветници от МК“Промяна“. С назначаването му,  според структурата на общината,  зам.кметовете вече са в пълен състав.
Гроздан Иванов е роден през 1981г. в Пловдив. Завършил е средно образование в Стралджа, СОУ“П.Яворов“. До 2010г. се занимава със собствен бизнес след което работи като журналист с авторско предаване  в ТВ“АЛФА“. Лидер на ПП“Атака“ в общината. Общински съветник от мандат 2011-2015г. На изборите през 2015г. създадената по негова идея МК“Промяна“ печели  изборите и  той отново е общински съветник.
При представянето му г-н Киров подчерта, че Гроздан Иванов има  натрупан богат организационен опит. Отговорен, решителен, комуникативен той умее да взема правилните решения, да действа в рискова обстановка. Печели доверието на гражданите и като доказан родолюбец, млад човек с креативни идеи, познаване проблемите на общината и готовност да ги решава.
Гроздан Иванов е семеен. Има дъщеря на 6г

Последно променена наЧетвъртък, 06 Октомври 2016 08:56
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.