Нед12172017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home управление Община Ямбол Култура Не! ТОВА НЕ Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ. ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНА ПОДИГРАВКА С НАРОДА!


Не! ТОВА НЕ Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ. ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНА ПОДИГРАВКА С НАРОДА! Избрана

Оценете тази статия
(2 гласа)
  • Прочетете 1267 пъти


Три години и половина почти всяка седмица от внасяните от ямболци данъци да изчезват между 500 и 7000 лева. Това да не бъде засечено нито от Европейски сертифицираната система за контрол и управление на община Ямбол, нито от Вътрешния одит, нито от Финансовите инспектори, нито от ежегодните проверки на Сметната палата /с които непрекъснато се хвали Славов/, нито Икономическа полиция, нито Финансовото разузнаване,.. и прочие и прочие...Накрая, повтаряме след 3.5 години, някой да установи, че кражба има.

Следствието тихо и бързо да води дело вероятно  срещу неизвестен извършител. Да установи, че са изчезнали над 86 хиляди лева. Огромна сума обществени пари. От кметството!. Въпреки взривяващата обществена значимост и голямата сума, делото да се потули в Районния съд. Само ако знаете,  как всички медии получават от нарочен служител на Прокуратурата, при това от Бургас всички и по-маловажни дела, внесени в Съда.

Да приключи за по-малко от месец със смешна  условна  присъда за откраднати до 100 000 лева /с лихвите/  Да няма никакви обжалвания на присъдата.

Само, ако знаете, как при успешни дела на Прокуратурата, как получаваме в медиите припомняния за това, в нарочни послания от нарочен служител, та чак от Бургас.

За това дело, приключило успешно за Прокуратурата ни вест ни кост. Ако не беше го забелязала в в страницата на Съда новата  фоторепортерка на Яс  , можеше и да не получи обществено достояние. Сериозни сме.

И Излиза, че в дъното на всичко това, изброено по-горе - стои едно единствено лице - осъдената за кражба на 2-3 години условен затвор служителка със средно образование  Мими .Други няма. Няма данни и за административни наказания даже. Интересно, Мими как ще върне парите...Откъде ще ги вземе...

БОП, ДАНС, Спец. звена за борба корупцията, Инспекторат на ВСС?

Според нас,   става дума най-малко за за въпиюща безхаберност, безстопанственост на управляващите в и над  общината, допуснали това да се случва! На проверяващите ги, на разследващите, които излиза, че не са им търсили вина...Касиерката крала. Признала си. Толкоз. Ама, как тъй никой не я е хванал бе? ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА...

Повтаряме при ПЛАТЕНА /интересно, с идентична на изчезналата сума пари/ въведена  европейски сертифицирана Система за контрол и управление. Тоест - нахалост са дадени още толкова пари, за да се предотвратяват кражби...А, те не се!

И да клепаме, байновци и да си лаем...Плащайте си Синята зона, глобите, данъците и таксите. И спокойно, служителка Мими вече я няма. Няма да ги крадат всяка седмица обикновени служители.


Не, това не е организирана престъпност. Много повече е!
Всичките тези инстанции ли са, институции ли са, се подиграват с народа!

Последно променена наСъбота, 12 Август 2017 08:43
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2