Пон11202017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home управление Община Ямбол Другости Носителите на големите награди в сферата на образованието в Ямбол СА


Носителите на големите награди в сферата на образованието в Ямбол СА Избрана

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1000 пъти


Преподавателските екипи на две професионални гимназии са тазгодишните носителите на колективите награди на името на Ради Иванов Колесов по повод 24 май. Специализираната комисия по присъждане на отличията гласува решение с приза да бъдат удостоени колективът на Професионалната техническа гимназия „Ив. Райнов“, която тази година чества своята 70-а годишнина, както и на Професионалната гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии, отбелязваща през 2017 г. 50 години от създаването си.
За цялостен принос и дългогодишна дейност в областта на образованието и науката наградата „Р. Ив. Колесов“ тази година е отредена за Марин Димитров - старши учител по математика в ПМГ „Ат. Радев“. Заместник-директорът по учебната дейност и преподавател по история и цивилизация в ПГПЧЕ „В. Карагьозов” Мая Стойкова получава приза в категорията за Педагогически специалисти с ръководни функции. В гимназиален етап призът е за Ваньо Банков – старши учител по информатика и информационни технологии в ПГ „В. Левски“. В категория Прогимназиален етап е отличена Събина Димова – старши учител по физическо възпитание и спорт в ОУ „Л. Каравелов“. Сред началните учители „Р. Ив. Колесов“ за 2017 г. получава Славена Петрова – старши учител в ОУ „Л. Каравелов“, а за Предучилищен етап  - Юлияна Сталева - главен учител в ДГ „Биляна“.
Награждаването на отличените преподаватели и колективи ще бъде на 19 май, от 19.00 часа, в р-т „Тунджа“.

Последно променена наСряда, 17 Май 2017 12:53
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2