Пон12112017

Last update06:46:04 PM

Back Вие сте тук:Home управление Община Ямбол От ДНЕС 6.I. - без СИНЯ ЗОНА, обаче - има кметска УЛОВКА


От ДНЕС 6.I. - без СИНЯ ЗОНА, обаче - има кметска УЛОВКА Избрана

Оценете тази статия
(0 гласа)
  • Прочетете 1042 пъти


От утре, 6 януари, синята зона“ в Ямбол временно няма да функционира, съобщиха от пресцентъра на общината.  Мярката е във връзка с очакваната влошена метеорологична обстановка със снеговалежи и минусови температури. Паркирането в платените зони в централната част на града няма да се таксува до 12 януари, в случай, че отрицателните температури и снежна покривка останат до тогава.
В следващите дни и през уикенда е направена организация за дежурства на екипи от Общинско предприятие „Платени зони за паркиране“, които при необходимост ще помагат за почистването на основните паркинги.
Служителите на репатриращия автомобил (паяк) и наказателния паркинг ще дават дежурства от 8.00 до 20.00 часа и ще се отзовават при нужда по сигнали на граждани и институции за преместване на неправомерно паркирали или аварирали автомобили.

До тук официалното - Къде е уловката ли - ами ето: Паркирането в платените зони в централната част на града няма да се таксува до 12 януари, в случай, че отрицателните температури и снежна покривка останат до тогава.
Първо - Ако утре и в някой ден до 12-ти няма снежна покривка, но има отрицателни температури /или обратното/ или всичко е почистено и движението е нормално при зимни условия -  - има ли Синя зона или няма? Същото се отнася за дните до 12-ти. Впрочем 12-ти включително или не.

Второ - Не е ли длъжен кметът да организира почистване и на местата за паркиране в СИНЯТА ЗОНА, а не дежурни...

Трето В отпуск ли ще са служителите на Предприятието "Платени паркинги"? А може би ще чакат в новия офис - дето го бяха някга от инвалидите, ще чакат и дебнат  да стане температурата плюс 0.1 градус? Или да посоват, че паринга е изчистен И да погват с със скоби, глоби и паяк хората, подвели се под това съобщение на пресцентъра?


4. Има ли Заповед такава и от кой е издадена? Или, ако я поискат съответните органи, например Съдът,  ще бъде изготвена специално със задна дата?

в раздел Заповеди такова нещо НЯМА
http://www.yambol.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B8

Иначе съобщението е поместено на официалният сайт на хобщинката
http://www.yambol.bg/,
ама както днеска е поместено, утре може и да го няма, да знаете...

И пак питаме- не трябва ли кметът да организира почистване на ЦГЧ, така че хората, които желаят да паркират в обсега на Синята зона да го сторят? И да си платят охотно..Кви са тия иди ми доди ми има Синя зона, утре казвам няма Синя зона...
11 години бе - не се ли научихте поне...

Последно променена наСъбота, 07 Януари 2017 15:58

1 коментар

  • vox populi

    Искаме от днес, 6 януари 2017 г. - БЕЗ КМЕТА славов И БЕЗ УЛОВКА!!!

    Между другото заради кой ПАПАГАЛ мръзнем всички по спирките по 30 минути е делничен ден??? Предните автобуси минаваха по-често от сегашните таралясници, които са от времето на баба ми.

    публикуван от vox populi Петък, 06 Януари 2017 16:06 Връзка на коментара
Влезте, за да коментирате
нагоре

Free and Commercial Modules by Kasey Moore.

Избрано от редактора

Най-четено през месеца

ГАЛЕРИЯ 2